Prima pagină » Titlurile zilei » Cascadorii râsului la Secția 6 de Poliție din Iași! Un „șmecher” cu Mercedes și o alcoolemie de 1,16 la mie s-a urcat la volan de față cu oamenii legii după ce a aflat că are dosar penal și a plecat la drum – EXCLUSIV
Cascadorii râsului la Secția 6 de Poliție din Iași! Un „șmecher” cu Mercedes și o alcoolemie de 1,16 la mie s-a urcat la volan de față cu oamenii legii după ce a aflat că are dosar penal și a plecat la drum - EXCLUSIV

Cascadorii râsului la Secția 6 de Poliție din Iași! Un „șmecher” cu Mercedes și o alcoolemie de 1,16 la mie s-a urcat la volan de față cu oamenii legii după ce a aflat că are dosar penal și a plecat la drum – EXCLUSIV

18 oct. 2023, 02:00, 9 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Un șmecher cu Mercedes i-a lăsat pe polițiști cu gura căscată după ce a fost oprit în trafic. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, însă a refuzat să meargă la recoltare de probe biologice. Când a aflat că are dosar penal s-a urcat la volan și a plecat, însă a fost din nou oprit în trafic

Cascadorii râsului la Iași. Un bărbat în vârstă de 55 de ani i-a lăsat pe oamenii legii cu gura căscată după ce a fost prins sub influența alcoolului în trafic. După ce a fost testat, a refuzat să meargă la recoltare de probe biologice, iar când a aflat că are dosar penal, s-a urcat la volan și a plecat.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Din cercetări a rezultat că, la data de 14 octombrie a.c., un bărbat de 55 de ani ar fi condus autoturismul în municipiul Iași, având o deplasare haotică.

Polițiștii au procedat la oprirea autoturismului și, întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul drug test. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice”, a precizat Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Un „șmecher” cu Mercedes a ajuns în arest

Polițiștii au observat că bărbatul, pe nume Anatolie Știrbu, s-a urcat din nou la volan, astfel că l-au oprit.

„La scurt timp, acesta ar fi revenit la autoturismul care era parcat în fața Secției nr. 6 Poliție Iași și s-ar fi urcat la volan, moment în care a fost depistat de către polițiști, fiind din nou testat din punct de vedere alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală, unde a fost de acord cu recoltarea de probe biologice. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 15.10.2023, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 16 octombrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași”, a completat Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Judecătorii ieșeni au decis ca bărbatul să stea pentru 30 de zile în arest.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Ştirbu Anatolie şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Ştirbu Anatolie, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.10.2023 şi până la data de 14.11.2023, inclusiv”, se arată în decizia magistraților.

Iată că un șmecher cu Mercedes a ajuns în arest pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice în vederea alcoolemiei.

Comentarii
  • Confiscata masina si permisul anulat fara a mai avea dreptul sa conduca, pe viata.

  • Ce așa mare cascadorie, ziarist jegos ai sperat că dacă articolul este cu polițiști vor fi multe comentarii

  • Dacă ești polițist, înțeleg ca-ți aperi curul, deși e complet imoral, lipsit de probitate profesionala sa faci asta!! Dar dacă faci parte din poolimea de rand, sa ții parte unui astfel de rebut uman, care poate oricând sa îți omoare copilul și apoi să-ți ejaculeze-n gura ca tu ești prost, sărăntoc și fără pile, iar el are ” mertan” și nu va răspunde penal în veci….. spune multe despre ADN. ul complet defect al omenirii!

  • un prost daca pina la virsta de 55 de ani nu ai stiut de respectarea legiilor este grav.se spune ca intelepciunea vine dupa 50 de ani , la tine se pare ca nu va veni niciodata, ai devenit sluga ,,mertanului ” care te va baga in bulau.

  • Trompetelor, care este cascadoria?

  • Tot polițistul nistor Valentin este sef la secția Cug
    Fute toate colegele….unele au fătat, altele urmează…Jale mare la el în casa…. pensie alimentara pentru toate….e greu . Dar daca tot le fute…sa fie sănătos 😁😬👀

  • De unde ați dedus voi că „polițiștii, au rămas cu gura căscată”?? 🤔

  • pai expirau si aveau nas infundat

  • La puscarie cu executare!! Nu cu suspendare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`