Prima pagină » Cultural » Casa lui Sebastian Dobrincu este impresionantă și valorează o avere. Motivul pentru care tânărul milionar va participa la Survivor România

Casa lui Sebastian Dobrincu este impresionantă și valorează o avere. Motivul pentru care tânărul milionar va participa la Survivor România

20 dec. 2022, 10:40,
în Cultural

Casa lui Sebastian Dobrincu este impresionantă și valorează o avere. Tânărul milionar deține o locuință de lux, pe care a amenajat-o după bunul plac și nu s-a uitat la bani pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință, de a avea casa visurilor sale. La vârsta de 24 de ani, acesta se bucură de un succes uluitor în afaceri și colaborează cu antreprenori faimoși de peste hotare. Recent, Sebastian Dobrincu a anunțat că va fi concurent într-o competiție faimoasă de la noi din țară. Iată motivul pentru care tânărul milionar va participa la Survivor România.

Casa lui Sebastian Dobrincu este impresionantă și valorează o avere

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai apreciați afaceriști din țară, dar și de peste hotare. La vârsta de 24 de ani, acesta câștigă sume fabuloase și deține o avere uluitoare. Tânărul milionar i-a uimit chiar și pe afaceriștii din domeniul tehnologiei, iar colaborările sale cu antreprenori celebri i-au rotunjit veniturile considerabil.

Sebastian Dobrincu deține în România o locuință de lux, care valorează o avere. Acesta nu s-a uitat la bani când a amenajat casa mult visată, iar în prezent se mândrește cu aceasta. Tânărul antreprenor a împărtășit cu fanii această bucurie încă din primăvară când abia își cumpărase locuința. În prezent, acesta a terminat amenajarea casei și se bucură din plin de comfort. Juratul de la Imperiul leilor a dezvăluit motivul pentru care și-a arătat noua sa casă pe rețelele de socializare. Acesta a precizat că a dorit să îi motiveze și pe ceilalți, să nu renunțe la visurile lor și să muncească foarte mult.

„Partea materială nu e atât de importantă, deși pentru asta muncim, că de aia ne sacrificăm timpul și energia, însă asta este dovada vie că poți face ceva din nimic. Poți avea ceva fără să primești totul de-a gata. N-am primit de la nimeni 1 leu, familie, părinți, străini… Pentru mulți îmi dau seama că este motivație și de aia mă bucur să împărtășesc un moment fericit. Cei care se frustrează mereu, găsesc scuze și găsesc argumente să-i tragă pe ceilalți în jos… nu știu cu ce îi ajută”, a d a scris Sebastian Dobrincu pe rețelele de socializare.

Milionarul are doar cuvinte de laudă pentru părinții săi, cu care are o relație deosebită. Mai mult, fratele lui Sebastian Dobrincu i-a moștenit pasiunea pentru tehnologie și muncește enorm pentru a avea o carieră de succes în viitor.

Ce spune tânărul milionar despre participarea sa la emisiunea Survivor România

Sebastian Dobrincu are succes în afaceri, dar face furori și în televiziune. Acesta a fost jurat la emisiunea Imperiul leilor, iar în curând va participa la faimoasa competiție Survivor România. Acesta a dezvăluit motivul pentru care a acceptat această provocare, dar și ce va face cu banii în cazul în care va ieși câștigător.

„Ce poate fi mai frumos decât să te autodepășești? Eu asta am căutat toată viața, asta caut în continuare. Poate sună un pic ciudat, dar nu sunt foarte multe lucruri în viață care mă mai mișcă atât de mult. O provocare de genul e binevenită. Sunt extremist: am plecat la 17 ani de acasă, cu ghiozdanul în spate, m-am aruncat în New York, nu cunoștem pe nimeni, nu cunoșteam orașul. Am dormit pe jos, am mâncat de pe o zi pe alta, ce prindeam cu banii pe care îi aveam… E a doua oară când plec din țară și mă duc să fac foamea. Sunt curios să văd cum e să mă deconectez total. Ce poate fi mai frumos decât să te arunci în necunoscut? (…)

Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez.”, a declarat acesta.

Sebastian Dobrincu este milionar la vârsta de 24 de ani și deține o locuință de lux. Tânărul se bucură din plin de viață și de succes în carieră și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *