Prima pagină » National » Casa în care a fost ucis omul de afaceri Adrian Kreiner, scoasă la vânzare cu o sumă uriașă

Casa în care a fost ucis omul de afaceri Adrian Kreiner, scoasă la vânzare cu o sumă uriașă

03 oct. 2024, 23:21,
Redacția BZI în National

Vila de lux a afaceristului Adrian Kreiner de pe strada Moldoveanu a fost scoasă la vânzare. Casa în care sibianul a fost ucis anul trecut se vinde cu o sumă uriașă, scrie oradesibiu.ro.

Potrivit anunțului, vila de pe Moldoveanu dispune de un living la parter, cu loc de luat masa, bucătărie, baie de serviciu, cameră tehnică și garaj încăpător, iar la etaj, de două dormitoare matrimoniale, ambele cu dressing, un birou, o spălătorie cu acces la terasă, o baie spațioasă, de asemenea, cu ieșire în terasă și o baie de serviciu.

Vila beneficiază de multiple facilități de lux

„Aceasta beneficiază de multiple facilități de lux și se vinde complet mobilată și utilată cu mobilier și aparatură de lux.

– casă inteligenta cu sisteme automatizate pentru iluminat, climatizare, sistem antiefracție, supraveghere video.

– sistem de încălzire în pardoseală cu centrală termica elvețiana Thermocondes cu boiler apa caldă de 1000 Litri Rotex Sanicube.– sistem de climatizare Daikin pentru toate încăperile de locuit cu funcții de ventilare, uscare, încălzire, răcire, sistem de recirculare a aerului, termostate individuale în fiecare încăpere.

– tâmplărie din lemn masiv cu geamuri termopan în 3 canturi, uși din lemn masiv, mobilier din lemn masiv Rositalia, pardoseală din lemn masiv de stejar, corpuri de iluminat Italia, candelabre din sticlă de Murano, oglinzi sticlă Italia, perdele din voal de mătase, draperii din mătase și catifea.

– sistem audio Bose în living și garaj, chiuvete Villeroy&Boch, plită și cuptor electrice Italia, televizoare Samsung, mașină de spălat și uscător Miele.– acoperiș cu sistem de degivrare, scocuri ascunse legate la sistemul de canalizare.

– curte cu pavaje exterioare din granit, scări exterioare și parter pavate cu marmură.

– poartă automatizată cu video interfon.

– gazon cu sistem de irigare automatizată.

– porți acces cu automatizare, uși de garaj electrice.

– garaj interior pentru 4 mașini.

– sistem de securitate cu alarmă sonoră conectat la o firmă de securitate”, se arată în descrierea anunțului publicat pe arcasimobiliare.ro.

Casa lui Adrian Kreiner, construită în anul 2015, se vinde la prețul de 2,1 milioane de euro, fiind una dintre cele mai scumpe proprietăți din județul Sibiu. Agenția imobiliară care a scos-o la vânzare nu a dorit să ofere informații suplimentare.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost ucis anul trecut

Omul de afaceri Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani, a fost omorât de trei indivizi în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2023. „În data de 6.11.2023, inculpații, purtând cagule, au pătruns în curtea și locuința familiei Kreiner la ora 2:36. Aici l-au găsit pe acesta în camera de la parter și l-au agresat fizic exercitând multiple acte de violență la nivelul capului, trunchiului, precum si membrelor.

Acționând conjugat și coordonat, cei trei au procedat la imobilizarea numitului Kreiner Adrian, pe care l-au legat cu mâinile la spate, fiindu-i imobilizate și picioarele cu aceeași sfoară. Victima a fost apoi așezată pe abdomen, în poziția similară unei bărci, modalitate aptă a crea suferințe extrem de puternice”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Indivizii au reușit să fure din casa omului de afaceri 16 ceasuri, de diferite mărci, în valoare de peste 200.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`