Prima pagină » Radio » Actualitate » Casa de vacanță de pe litoral a Stelei Popescu a fost renovată de fiica adoptivă a actriței

Casa de vacanță de pe litoral a Stelei Popescu a fost renovată de fiica adoptivă a actriței

08 iul. 2022, 13:07,
în Radio

După ce fiica adoptivă a actriței a vândut din lucrurile moștenite, multă lume se întreba ce se întâmplă cu casa de vacanță a Stelei Popescu. După moartea actriței, Doina Maximilian s-a ales cu o avere imensă, fiind vorba de mai multe imobile, obiecte de valoare dar și bani în conturi. Printre acestea este vorba și de o vilă aflată în stațiunea 2 Mai, de care fiica adoptivă nu s-a îngrijit vreme de câțiva ani. Până acum…

Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite actrițe din România. De-a lungul vieții sale, marea artistă a strâns o avere impresionantă. După ce a murit, cea mai mare parte din bunurile strânse de ea au ajuns la fiica ei adoptivă, Doina Maximilian. Printre bunurile lăsate de Stela Popescu se numără și casa ei de vacanță de la malul mării.

Acum, la 5 ani de la moartea Stelei Popescu, s-a aflat ce s-a întâmplat cu respectiva vilă de pe litoral. Și aceasta deoarece timp de patru an părea că nimeni nu se îngrijește de imobil. Însă, potrivit spuselor Doinei Maximilian, locuința situată pe litoralul românesc este păstrată în condiții bune.

Casa de vacanță a Stelei Popescu, renovată

Îndrăgita actriță Stela Popescu s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2017. După moartea ei fulgerătoare, mare parte din bunuri i-au revenit fiicei sale adoptive, pe numele ei Doina Maximilian. La acea vreme, actrița a lăsat moștenire un bloc cu trei etaje, cu o valoarea estimată la 500.000 de euro, dar și o vilă, ambele aflate în București. De asemenea, și casa de vacanță din stațiunea 2 Mai a ajuns în posesia Doinei Maximilian.

Vila Stelei Popescu de la malul mării este situată aproape de cea a lui Alexandru Arșinel. Casa de vacanță, ce era vopsită în albastrul mării, a fost cumpărată în 1989, iar în prezent, valoarea ei ar fi de aproximativ 200.000 de euro. Potrivit unor informații ce au apărut în presă cu un an în urmă, după moartea actriței, clădirea nu ar mai fi fost îngrijită.

Și totuși, între timp, situația s-a schimbat. Vila de pe litoral a Stelei Popescu a fost renovată. Dacă, în trecut, era vopsită aproape toată în albastru, acum, casa de vacanță e aproape în totalitate albă. Și dacă în urmă cu ceva timp Doina Maximilian a vândut o parte din bunurile lăsate de actriță, în ceea ce privește casa de vacanță din 2 Mai, aceasta va rămâne în posesia sa.

Doina Maximilian: „O păstrăm, nu se pune problema”

Recent, Doina Maximilian a declarat că a renovat casa din 2 Mai alături de copii, fată și ginere. Ea a mai precizat că vor să se bucure împreună de casa de vacanță care păstrează vie amintirea Stelei Popescu. Aceasta a mai punctat că vila este bine îngrijită și pusă la punct.

„Nu consider că este un subiect de comentat. E complet renovată, e pusă la punct. O ținem. Încercăm să profităm de ea și asta e tot. O păstrăm, nu se pune problema să o vindem”, a precizat Doina Maximilian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *