Prima pagină » Turism » Info Turism » Carusel montan construit la Poiana Brasov. „Derdelusul pe sine” de pe varful Postavarul ar urma sa fie lung de 2 kilometri. Vezi cand va fi gata
Carusel montan construit la Poiana Brasov. „Derdelusul pe sine

Carusel montan construit la Poiana Brasov. „Derdelusul pe sine” de pe varful Postavarul ar urma sa fie lung de 2 kilometri. Vezi cand va fi gata

11 apr. 2014, 10:52,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:22902;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}
Si vara ne vom putem da cu sania la munte, doar ca pe sine: Primaria din Brasov vrea ca partiile din Poiana sa rivalizeze cu cele din Austria si in extrasezon, asa ca planuieste sa construiasca un carusel montan care va pleca din varful Postavarul, de la 1700 de metri altitudine, pe un traseu lung de doi kilometri.
„Derdelusul pe sine” din Austria atrage turistii in Alpi intreaga vara. Un astfel de carusel vor sa construiasca in Poiana Brasov si autoritatile romane.

Vezi si Adrenalina la maximum! Cel mai inalt carusel din lume se afla in TEXAS – VIDEO 

Punctul de sosire al caruselului ar ajunge la baza partiilor din Poiana Brasov.
Hotelierii din Poiana Brasov pregatesc in fiecare vara oferte speciale pentru turisti, dar putini sunt interesati. Ei spera ca lucrurile vor sta altfel dupa ce acest carusel va fi instalat.
Costurile proiectului „Alpine Coaster” din Poiana Brasov pot ajunge la aproape 1,5 milioane de euro, in functie de complexitatea traseului, iar banii vor fi obtinuti de autoritati fie prin finantare europeana, fie prin parteneriate private. Primii turisti care doresc sa isi testeze adrenalina o vor putea face abia peste doi-trei ani. Pana atunci, pot merge in Busteni, unde exista deja o astfel de instalatie, avand insa un traseu de doar 500 de metri, informeaza digi24.ro.
Viteza coborarii atinge pe un carusel montan chiar si 40 de kilometri pe ora. Pe tot parcursul, turistii sunt asigurati cu o centura, iar sania are un sistem de franare automata.

Vezi si Cele mai spectaculoase parcuri de distractie ale Europei 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`