Prima pagină » Culinar » Cartofi rumeniţi cu ciuperci: reţetă de post
Cartofi rumeniţi cu ciuperci: reţetă de post

Cartofi rumeniţi cu ciuperci: reţetă de post

12 mart. 2020, 13:05,
în Culinar

O combinaţie sănătoasă şi săţioasă, care îţi va asigura energia de care ai nevoie în post.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • 500 g ciuperci
  • 30 ml ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare:

Cureţi şi tai cartofii în patru. Îi amesteci cu ulei, sare şi piper şi îi bagi la cuptor, la foc mare, pâna se rumenesc. Speli restul legumelor. Tai ceapa julien şi ciupercile felii. Încingi puţin ulei într-o tigaie şi căleşti ceapa şi ciupercile câteva minute.

Adaugi ciupercile şi ceapa peste cartofii rumeniti, apoi amesteci. Mai laşi puţin pe foc, sa se combine aromele, adaugi pătrunjelul tocat şi stingi focul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *