Breaking News
Aromele indiene fac o sărbătoare din orice preparat, oricât de simplu ar fi el. Aşa sunt şi aceşti cartofi noi, transformaţi total.
Ingrediente:
1 kg cartofi noi mici
1 linguriţă ghimbir ras
2 căţei usturoi
1 ceapă
1/2 linguriţă boia iute
1/2 linguriţă boabe de muştar negru
1/2 linguriţă chimion pudră
1/2 linguriţă coriandru pudră
1/2 linguriţă pudră de curry
ulei, pentru prăjit
coriandru frunze
Mod de preparare:
Speli cartofii bine apoi îi prăjeşti întregi în bie de ulei, până sunt aurii. Într-o tigaie, în 2 linguri de ulei, pui ceapa tocată, ghimbirul, usturoiul zdrobit şi le căleşti 3-4 minute. Adaugi toate condimentele şi laşi să se întrepătrundă aromele, apoi adaugi cartofii şi mai ţii pe foc 5 minute. Serveşti cartofii fierbinţi, decoraţi cu frunze de coriandru.