Prima pagină » Local » Cârpeală de peste 2 milioane de euro, pe drumurile din Iași! Afacerea anului pentru marii asfaltatori din județ

Cârpeală de peste 2 milioane de euro, pe drumurile din Iași! Afacerea anului pentru marii asfaltatori din județ

13 iul. 2022, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Cârpeală de peste 2 milioane de euro, pe drumurile din Iași! O licitație derulată de Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a făcut ca mai mulți asfaltatori să se bată pe fondurile acesteia. Licitația prevede întreținerea a trei loturi pe drumurile din județ

Inflație de oferte pentru o serie de licitații derulate de Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor (DJADP) Iași. Procedura prevede lucrări de întreținere pe trei drumuri județene, valoarea totală a lucrărilor fiind de 11,2 milioane de lei. (2,2 milioane de euro). Asfaltatorii din județul Iași au luat cu asalt procedura, la mijloc fiind trei loturi de lucrări, pe trei tronsoane diferite de drumuri administrate de Direcția Județeană de Drumuri. Toate ofertele vor fi evaluate până la 5 august 2022.

Cârpeală de 2 milioane de euro pe drumurile din județul Iași

Primul lot prevede un contract pentru îmbrăcăminți bituminoase ușoare pe DJ 207 A – limita județului Neamț – Stornești (km 30+420-33+40), pe un total de 2,9 kilometri. Valoarea estimată a contractului este de 7,9 milioane de lei. Cel de-al doilea lot prevede îmbrăcăminți bituminoase ușoare pe DJ 249A Dancu–Holboca (km 2+200- 2+600), pe 400 de metri. Contractul are o valoare de 2,2 milioane de lei. Cel de-al treilea lot prevede un contract de îmbrăcăminți bituminoase ușoare pe DJ 282 D Henci–Podu Iloaiei (km 14+834-15+242), pe o lungime de 408 metri. Valoarea acestui contract este de 1,1 milioane de lei.

Oferte de la marii asfaltatori, pentru a întreține drumurile din județ

La licitație au depus oferte mai multe societăți de profil din Iași. O ofertă a fost depusă de către firma Conest SA Iași. Aceasta a venit cu un subcontractant, respectiv Browse Construct SRL și Mithras Build SRL. Oferta a fost depusă pentru lotul 2. Pentru lotul 1, Conest SA a venit doar cu Browse Construct SRL, iar la lotul 3 nu a participat. Firma Enviro Construct SRL a depus o ofertă pentru fiecare din cele 3 loturi. Aceasta a fost implicată într-un scandal uriaș, în cursul săptămânii trecute, după ce muncitorii au fost surpinși asfaltând pe timp de ploaie. Recent, marii asfaltatori din județul Iași au depus oferte la o altă licitație de peste 2 milioane de euro pentru întreținerea drumurilor.

Firma lui Ioan Echimov vrea, din nou, banii județului

O altă ofertă a fost depusă de firma Eky Sam SRL, pentru cele 3 loturi. Firma lui Ioan Echimov a depus o singură ofertă la loturile 1 și 2. Pentru lotul 3, societatea din Târgu Frumos a depus o ofertă, alături de firma Damiena SRL. De asemenea, o altă ofertă a fost depusă de Construct & Drum SRL, firmă reprezentantă de Dan Cojocea, care a mai avut afaceri cu Consiliul Județean. Pentru primele două loturi, firma respectivă a depus singură oferta, în vreme ce pentru lotul 3 a venit cu New CF Construct SRL, ca subcontractant.

Și firma Danlin XXL a depus o ofertă la licitație, însă numai pentru primul lot. Nu este prima cârpeală, pe drumurile din județul Iași, pe bani grei.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`