Prima pagină » Radio » Actualitate » Caroline Léon, fiica lui Catrinel Menghia, petrecere inedită la vârsta de 4 ani. Micuța are milioane de fani

Caroline Léon, fiica lui Catrinel Menghia, petrecere inedită la vârsta de 4 ani. Micuța are milioane de fani

28 feb. 2023, 12:50,
în Radio

Caroline Léon, fiica lui Catrinel Menghia, a împlinit 4 ani, ocazie cu care mama ei i-a organizat o petrecere tematică inedită. Fanii supermodelului au fost încântați de imaginile postate și i-au transmis numeroase mesaje. Fiica lui Catrinel Menghia este primul copil al vedetei din relația cu producătorul italian Massimiliano Di Lodovico.

Catrinel Menghia, care s-a născut în Iași, și-a început cariera în modă la vârsta de 16 ani. Protagonistă a filmului „La Città Ideale” (2012), de Luigi Lo Cascio, a primit în 2013 Explosive Talent Award la Giffoni Film Festival. În 2015, a jucat în regia lui Brando De Sica în scurtmetrajul „L’errore”, iar un an mai târziu a primit premiul Kineo la Veneția ca revelație a cinemaului italian. A jucat în serialul „CSI”, a fost protagonista lungmetrajului „La Gomera” (2019), pe care regizorul Corneliu Porumboiu l-a filmat în România și Spania. În viața privată, Catrinel este căsătorită cu Massimiliano Di Lodovico și au împreună o fiică.

Caroline Léon, fiica lui Catrinel Menghia, petrecere inedită la vârsta de 4 ani

Fiica lui Catrinel Menghia a împlinit de curând 4 ani, astfel că vedeta originară din Iași i-a organizat fetiței sale, Caroline Léon, o petrecere fabuloasă, care a avut o tematică inedită. De remarcat că fiica lui Catrinel Menghia apare deseori în postările de pe rețelele de socializare ale celebrei sale mame.

Catrinel Menghia împărtășește fotografii cu fetița ei în ipostaze adorabile, iar urmăritorii ei sunt încântați de fiecare dată. Când Caroline Léon a împlinit 4 ani, actrița i-a pregătit o petrecere pe cinste, care a avut și o temă. În unele dintre imaginile publicate de vedetă, putem vedea că fiica ei este îmbrăcată precum Wednesday Addams.

Catrinel Menghia a făcut și o postare specială cu ocazia aniversării fiicei sale. Actrița în vârstă de 37 de ani i-a transmis un mesaj emoționant, care a fost însoțit de o serie de imagini de la petrecere. În câteva dintre acestea, apare și partenerul și tatăl fetiței sale, Massimiliano Di Lodovico.

„La mulți ani de 4 ani celui mai drăguț monstru din lume. Aduci atât de multă fericire și bucurie vieții noastre, te iubim”, a fost mesajul transmis de Catrinel Menghia pe Instagram.

Catrinel Menghia a devenit pentru prima dată mamă pe 25 februarie 2019, modelul român anunțând acest lucru pe Instagram, prin intermediul unei imagini. Actrița publică frecvent fotografii adorabile cu fetița ei, Caroline Léon, pe care o are alături de partenerul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico.

Surorile Menghia au petrecut Crăciunul la Iași

Catrinel mai are o soră, mai mică, pe nume Lorena, care locuiește în America. Fiind stabilită în Italia, alături de iubitul ei și de fetița lor, Catrinel Menghia își vede sora doar când zboară la New York. Cu toate acestea, cele două surori vin uneori acasă, în România, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Anul trecut, surorile Menghia au fost împreună de Crăciun, iar Catrinel a distribuit pe Instagram o fotografie cu ele două în casa de la Iași.

„În jurul bradului și al mesei festive ne-am reunit să împărtășim bucuria Nașterii Domnului. Crăciun Fericit”, a scris Catrinel Menghia.

Lorena Menghia nu e căsătorită și nu are copii, însă are o puternică legătură cu nepoțica ei, Caroline Leon. Sora lui Catrinel Menghia i-a fost alături când aceasta a născut și a văzut în ochii micuței bucuria de a trăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024