Prima pagină » Radio » Actualitate » Carne sub plapuma este mancarea favorita a barbatilor. Cu aceasta reteta veti gasi calea catre inima lor
Carne sub plapuma este mancarea favorita a barbatilor. Cu aceasta reteta veti gasi calea catre inima lor

Carne sub plapuma este mancarea favorita a barbatilor. Cu aceasta reteta veti gasi calea catre inima lor

20 sept. 2018, 11:59,
în Radio
a:3:{s:7:"site_id";i:17;s:6:"old_id";i:20845;s:8:"site_url";s:12:"radio.bzi.ro";}

Carne sub plapuma gatita la cuptor este nemaipomenit de buna. Inca de la inceput va spunem ca aceasta reteta va fi preferata barbatilor.

Diversificati meniul zilnic cu o reteta noua de carne la cuptor. Carnea este acoperita cu mai multe straturi de legume si cascaval. Asadar, va prezentam o reteta rapida, incredibil de gustoasa, foarte suculenta si apetisanta. Aceasta mancare este perfecta pentru pranz sau cina, are niste arome deosebite si este si satioasa.

Rasfatati-va familia cu o mancare extraordinara – carne sub plapuma!

Ingrediente:

– 1 kg de carne de porc

– 3 cepe

– 3 rosii

– 3 cartofi

– 3 linguri de maioneza

– 4 catei de usturoi

– 250 g de cascaval tare

– verdeata tocata marunt

– sare si piper negru macinat dupa gust

Cum se prepara reteta de carne sub plapuma:

1. Incepem cu pregatirea si dozarea ingredientelor. Apoi, taiati carnea felii mari si asezonati-o cu sare si piper. Totodata, radeti cartofii si cascavalul prin razatoarea mare, taiati ceapa inele, iar rosiile se taie semi-inele.

2. Luati o tava emailata mai inalta sau din sticla termorezistenta, o ungeti cu ulei, dupa care asezati ingredientele in straturi: Intai feliile de carne, apoi inelele de ceapa si deasupra cartofii rasi. Ungeti rosiile cu maioneza si asezati-le deasupra cartofilor. Dati apoi tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius timp de 40 de minute.

3. Cand a trecut timpul, nu opriti cuptorul. Scoateti tava, presarati usturoiul pisat deasupra dupa care acoperiti totul cu cascaval ras din belsug. Mai puneti la cuptor inca 5 minute.

4. Inainte de servire presarati mancarea cu verdeata tocata. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`