Prima pagină » Cancan » Carmina vrea ca părinții săi să se împace?! Ce a putut declara tânăra

Carmina vrea ca părinții săi să se împace?! Ce a putut declara tânăra

23 apr. 2024, 07:55,
în Cancan

Carmina vrea ca părinții săi să se împace sau cel puțin asta a lăsat de înțeles după ultimul mesaj din mediul online.

Carmina este rezultatul relației de iubire dintre Liviu Vârciu și Ami Teiceanu, femeia care l-a făcut pentru prima dată tată pe actor. Cei doi, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, au început să fie împreună și în curând au devenit părinți.

Părinții săi și-au reconstruit viețile

Relația dintre cei doi nu a fost destinată să continue, ceea ce a dus la faptul că Ramona, cunoscută sub numele ei real, a decis să rămână în Arad și să crească singură copilul pe care îl au împreună, menținând totuși legătura cu prezentatorul TV pentru binele copilului.

Între timp, amândoi și-au reconstruit viețile și sunt fericiți în familiile lor, dar cum percepe fiica lor întreaga situație, la peste 20 de ani de la despărțirea părinților ei?

Carmina Vârciu a vorbit deschis cu fanii săi online, dezvăluind că, deși în prezent este complet de acord cu alegerile făcute de părinții săi de a se despărți și de a-și reconstrui viața, există momente în care simte durerea și suferința copilului rănit din ea din cauza despărțirii părinților săi.

Carmina vrea ca părinții săi să se împace?!

Carmina Vârciu a fost interesată să descopere dacă și cei care o urmăresc online și împărtășesc povestea ei de viață au momente în care se lasă pradă sentimentelor și resentimentelor, gândindu-se la cum ar fi fost dacă părinții lor nu s-ar fi despărțit și ar fi rămas împreună, chiar și în prezent.

În urmă cu doar câteva ore, tânăra a avut un moment de vulnerabilitate și a plâns amar gândindu-se la despărțirea părinților săi, după ce a descoperit mai multe imagini cu Liviu Vârciu și Ramona Teiceanu din tinerețe.

Chiar dacă a avut de înfruntat o situație dificilă, Carmina a subliniat că în prezent se simte complet fericită și împăcată cu faptul că părinții săi și-au reconstruit viața alături de alt partener.

„Aseară căutam prin poze, voiam să găsesc total altă poză și am găsit poze cu părinții mei din tinerețe și am zis că să fac și eu trend-ul ăla și înainte să îl postez, o fracțiune de secundă mi-a trebuit să aud melodia aia care e tristă, să văd o poză cu mine și după o poză cu ei, ca să mă bufnească plânsul, dar nu așa… Am plâns, fraților, o oră în continuu, nu am putut efectiv să mă opresc din plâns.

Dovada? Dovada. Eu am trecut de foarte mult timp peste faptul că ai mei s-au despărțit și că mama și-a refăcut viața, tata și-a refăcut viața, mai are doi copii, toată lume fericită, aia a fost, așa s-a întâmplat, așa a vrut Dumnezeu. Totul se întâmplă cu un motiv, deci am trecut peste, dar eu cred că cu cât zic eu că mi-am revenit… În momentul de față, dacă mă uit la videoclip, nu mai am niciun stres, dar copilul din mine m-a omorât aseară, deci jur că n-am putut să mă controlez.

O oră constant am plâns ca un copil de 2 ani, nu pot să-mi explic și voiam să împărtășesc chestia asta cu voi, că mi s-a părut chiar interesant. Gen nu știu dacă mai pățiți, dacă și tu ai păți chestia asta. Ai tăi sunt despărțiți și fiecare e cu viețile lor separate și copilul din tine uneori mai se unge așa pe suflet când se uită la poză și își dă filme cum era dacă. Să ne înțelegem, eu chiar am trecut peste, sunt ok, sunt bucuroasă, fericită pentru amândoi, nu am niciun stres, nu am nicio treabă, aia e, m-am obișnuit.

Dar mai am momente de slăbiciune când iese Carminuța, copilul din mine care se joacă cu sentimentele mele, dar e ok, mi-am revenit, acum nu mai am nimic. Am avut așa un moment de slăbiciune și eram și obosită probabil și mi s-au derulat 365 000 de filme în cap. (…)”, a spus Carmina Vârciu în mediul online.

Chiar dacă Carmina și-ar dori ca părinții ei să se împace acest lucru pare greu de realizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024