Prima pagină » Cancan » Carmina Vârciu și-a spus clar și răspicat părerea despre Anda Călin! „Pentru mine nu există părinți vitregi”

Carmina Vârciu și-a spus clar și răspicat părerea despre Anda Călin! „Pentru mine nu există părinți vitregi”

21 iun. 2024, 14:53, 3 ,
BZI.ro, în Cancan

Carmina Vârciu, mai deschisă ca niciodată. Fiica lui Liviu Vârciu a dezvăluit ce fel de relație are cu Anda Călin, partenera de viață a tatălui său.

Carmina Vârciu vorbește întotdeauna cu apreciere despre părinții săi. Deși Liviu Vârciu și Ami Teiceanu nu au rămas împreună, au continuat să mențină o relație strânsă și să se implice activ în creșterea și educația fiicei lor.

Anii au trecut, iar Liviu și-a refăcut viața sentimentală alături de Anda Călin. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și au planuri serioase pentru viitor. Recent, Carmina și-a exprimat părerea despre partenera de viață a tatălui său.

Ce părere are Carmina Vârciu despre Anda Călin

Carmina Vârciu este rezultatul iubirii dintre Liviu Vârciu și Ami Teiceanu. Cei doi au avut o frumoasă poveste de dragoste, dar la un moment dat au decis să meargă pe drumuri separate. Deși Carmina a ales să rămână cu mama sa, tatăl ei a fost mereu alături de ea și a sprijinit-o constant.

În prezent, Liviu Vârciu și Anda Călin se bucură de o relație minunată. Sunt împreună de peste șapte ani și lucrurile par să meargă foarte bine între ei. Cu toate acestea, Carmina Vârciu spune că nu o poate numi pe Anda „mamă vitregă”, chiar dacă acest termen este folosit frecvent, ci doar partenera de viață a tatălui său. Fiica artistului consideră că termenul „mamă” are o semnificație specială, fiind un rol pe care nu îl poate ocupa nimeni altcineva în afară de cea care te-a adus pe lume.

„Am mai zis și o să mai zic că pentru mine nu există părinți vitregi. Cel puțin în cazul meu, nu pot agrea termenii aceștia, nu știu de ce, pur și simplu, nu îi simt.

Sunt de acord cu titulatura de părinte vitreg doar în cazurile în care copilul crește cu acel părinte vitreg de mic și se creează o legătură specială, însă la mine nu se potrivește. Pentru mine este doar partenera tatălui meu și așa va rămâne. Poate că asociez cu termenul de „mamă, iar pentru mine mama mea e ceva sfânt și nu pot numi pe altcineva „mamă, chiar dacă vorbim despre altă relație.”, a mărturisit Carmina Vârciu pentru Viva.ro.

Tânăra are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale

Mai mult, tânăra își laudă mama, despre care spune că singurul său defect este că este mult prea bună și empatică cu cei din jur. Din acest punct de vedere, Carmina Vârciu consideră că sunt foarte diferite, ea fiind mult mai selectivă când vine vorba de oameni.

„Mama este… unică. Are o mulțime de calități și un singur defect, acela că a fost prea bună cu oamenii care nu au meritat. Zace prea multă bunătate în ea, lucru pe care l-am moștenit și eu, doar că pe jumătate. Mie nu îmi place să ofer oamenilor care nu merită bunătatea, timpul sau iubirea mea. Sunt foarte selectivă când vine vorba despre oameni. (…)”, a mai spus fiica lui Liviu Vârciu.

Carmina Vârciu a vorbit deschis despre Anda Călin despre care a zis că nu o poate numi „mamă”.

Comentarii
  • Căutam escapadei perfecte și ea mi-a apărut în față! Absolut tot a fost mai bine decât mi-am imaginat, de la locul de cazare la fiecare activitate. Pentru cei care visează la o vacanță de neuitat, aici e punctul de start perfect.

    Află mai multe despre oferta aici – nu vei regreta! https://cutt.ly/oferte-de-nerefuzat

  • După multe căutări, am descoperit aceste oferte incredibile! Imposibil de să le păstrez doar pentru mine. Verificați și voi și fiți gata pentru aventura vieții voastre!

    Descoperă oferta aici – merită cu adevărat! https://cutt.ly/oferte-de-nerefuzat

  • Nici prin gând nu mi-a trecut că se poate o asemenea bucurie și relaxare profundă într-o singură vacanță. Ofertele acestea mi-au schimbat perspectiva. Merită fiecare clipă!

    Află mai multe despre oferta acum – o recomandare valoroasă! https://cutt.ly/oferte-de-nerefuzat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *