Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a trezit cu poliția la ușă. Cum s-a rezolvat situația

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a trezit cu poliția la ușă. Cum s-a rezolvat situația

27 oct. 2023, 10:42,
BZI.ro, în Radio

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a trezit cu poliția la ușă, zilele trecute, după ce un vecin a reclamat că este gălăgie în bloc. Tânăra a trecut prin momente de coșmar când a deschis ușa și a dat peste 12 polițiști. Din fericire, susține Carmina Vârciu, oamenii legii greșiseră apartamentul iar situația s-a rezolvat în cele din urmă.

Carmina Vârciu a primit, în urmă cu doi ani, un apartament cadou de la tatăl ei și a început o viață nouă în Capitală. Artistul și-a dorit dintodeauna să aibă fata cea mare mai aproape de el și a făcut tot posibilul ca acest lucru să se întâmple. Din acel moment, Liviu Vârciu i-a oferit fiicei sale o viață diferită față de ce trăise până atunci.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a trezit cu poliția la ușă

Carmina Vârciu, în vârstă de 21 ani, a povestit cum a fost vizitată de polițiști, două nopți la rând, după ce unul dintre vecini a reclamat că este gălăgie. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a trecut prin momente de coșmar și nu crede că o să uite prea curând această experiență.

„Era în jur de ora 1, stăteam liniștită în pat, când cineva îmi sună la interfon și având în vedere că stau singură și nu așteptam pe nimeni, eram pregătită să mă bag la somn… Ca orice om, am mers să văd cine mă caută la ora aia. Erau doi polițiști. Nu am răspuns. Nu știu dacă am făcut bine, dar am zis că poate au greșit apartamentul. M-am întors înapoi în pat și am adormit instantaneu. Trece noaptea, totul bine și frumos, nu se întâmplă nimic”, a povestit Carmina Vârciu, în mediul online.

Spre suprinderea ei, povestea s-a repetat și a doua seară, însă totul a luat o amploare neașteptată.

„A doua zi, exact pe la aceeași oră, dacă nu cu o oră mai târziu, pe la 2:00, nu mai sună la interfon, nu mai sună la nimic, îmi bate în ușă. Ca să nu vă zic că eu la ora aia dormeam. Au bătut în ușă de cred că au trezit și vecinii. Eu panicată, mă duc să mă uit frumos pe vizor și văd 12 polițiști cum stăteau în fața ușii. Deschid ușa și mă iau la întrebări. Mi-au spus că cineva a reclamat că este gălăgie. Dar faza amuzantă a fost că este gălăgie, dar nu de la apartamentul meu, ci de pe coridor”, a mai spus Carmina Vârciu.

Carmina are acum o relație bună cu tatăl ei

Fiica artistului mărturisește că relația cu celebrul ei tată decurge acum foarte bine, chiar dacă în trecut au trecut și prin încercări. Nu se întâlnesc foarte des, dar vorbesc tot timpul și știu că sunt acolo unul pentru celălalt. Se sfătuiesc întotdeauna, iar Liviu Vârciu e întotdeauna primul care află de planurile fiicei sale. Recunoaște că o surprinde tot timpul, dar atunci când i-a cumpărat apartamentul a simțit, cu adevărat, că visul ei capătă contur.

„Surpriza pe care am primit-o de la el ultima oară a fost apartamentul. E ceva măreț. El prin apartamentul ăsta m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul de a sta singură. Să îmi aranjez lucrușoarele așa cum vreau eu. Mă mai surprinde, dar ne-am obișnuit să ne întrebăm înainte. Mă întreabă dacă am nevoie de ceva și comunicăm”, spunea Carmina Vârciu, pentru Unica.ro.

Mai mult, Carmina e fericită că artistul i-a acordat o doză mare de încredere și îi supravegează pașii cu discreție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *