Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, look de vară! Ce schimbare și-a făcut fiica artistului

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, look de vară! Ce schimbare și-a făcut fiica artistului

25 iun. 2024, 18:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Odată cu venirea verii, Carmina Vârciu a decis că e momentul să facă o schimbare de look. S-a afișat cu noua tunsoare pe paginile de socializare, iar fanii au fost extrem de încântați de ceea ce au văzut.

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu are o fiică dintr-o relație anterioară. Prezentatorul tv și Ami Teiceanu, mama primei sale fiicel, au trăit o frumoasă poveste de dragoste cu mai bine de două decenii în urmă însă, pentru că lucrurile între ei nu au funcționat, au decis să meargă pe drumuri separate. Din povestea lor de dragoste s-a născut Carmina.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, schimbare de look

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, e pusă pe schimbări. Dacă în urmă cu ceva vreme anunța că s-a despărțit de iubitul ei și consideră că relația este un capitol încheiat pentru ea, acum tânăra a decis să își schimbe look-ul.

Prin intermediul unui videoclip pe care l-a publicat pe paginile ei personale de socializare, tânăra le-a arătat celor care îi urmăresc îndeaproape activitatea că a ales să se tundă mai scurt.

„Am vrut un bob mai scurt în spate și mai lung în față. E superb, mie îmi place tare mult. (…) Am simțit nevoia de schimbare, asta e schimbarea perfectă”, a spus Carmina, la scurt timp după ce și-a schimbat look-ul, pe rețelele de socializare.

Ce relație are Carmina cu tatăl ei, Liviu Vârciu

Cu ceva vreme în urmă, atunci când a fost întrebată cum se înțelege cu tatăl ei, Carmina Vârciu a mărturisit că are o relație minunată și că îl consideră ca pe un frate mai mare.

„Relația mea cu tatăl meu este foarte bună, am trecut peste toate greutățile, am reușit să trecem peste ele cu bine. Suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar de bine. Îl iubesc foarte mult și îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut. Pentru surpriză, a fost extraordinar de frumoasă surpriza”, a spus tânăra la momentul respectiv, când tatăl ei i-a făcut cadou un apartament în Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *