Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a vorbit despre nuntă. Tânăra se gândește deja și la copii

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a vorbit despre nuntă. Tânăra se gândește deja și la copii

13 sept. 2023, 11:35,
BZI.ro, în Radio

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a vorbit recent despre nuntă, cu toate că este doar de două luni într-o relație. Tânăra se visează deja în rochie de mireasă și ar vrea ca evenimentul să aibă loc pe o insulă, dar să nu fie ceva pompos. Nu în ultimul rând, fiica lui Liviu Vârciu a mai spus și că își dorește cel mult doi copii.

Liviu Vârciu este un tată mândru. Fiica lui cea mare, Carmina, care are 21 de ani, este studentă și începe să fie pe picioarele ei. În plus, tânăra trăiește și o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a vorbit despre nuntă

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a vorbit despre relația pe care o are de circa două luni cu Iustin. Cei doi se cunosc de aproximativ un an. Carmina nu a venit cu prea multe detalii despre viața ei personală, dar a răspuns la o serie de întrebări venite din parte jurnaliștilor.

„Mă simt bine în relația asta, iar asta e singura parte a vieții mele pe care vreau s-o țin mai personală, dar e ok. Ne înțelegem bine. Noi ne cunoaștem de aproximativ un an și am început să avem o relație de două luni și ceva. Pur și simplu, a fost o conexiune între noi. Ne-am înțeles din prima, am rezonat în mai multe situații. Prima oară ne-am văzut la un eveniment monden”, a declarat Carmina.

Adevărata noutate vine abia acum, deoarece fiica lui Vârciu pare să se grăbească să devină mireasă. Mai mult, Carmina a precizat că vrea să aibă cel mult doi copii.

„Mă văd mireasă, de ce să mint? Nu mă văd având o nuntă din aia ca-n basme. Mi-ar plăcea ca nunta să fie pe o insulă, undeva, frumos, cu o rochie din aia fină, nu vreau o rochie pompoasă. Mă văd măritată, mă văd cu un copil, maxim doi, maxim”, a mai spus ea.

Pe ce mizează Carmina într-o relație

În curând, fiica prezentatorului TV se va întoarce pe băncile facultății după vacanța de vară. Are 21 de ani și e studentă la Jurnalism, iar în timpul liber se ocupă cu muzica.

„Acum sunt prinsă cu facultatea, cu muzica, pe online mă axez acum cel mai mult. Aș vrea să fac pop sau trap, ceva de genul”, a precizat Carmina despre proiectele sale de viitor.

În ceea ce privește cele mai mari calități pe care le are într-o relație, fiica lui Liviu Vârciu a spus că e o persoană deschisă, prietenoasă, dar în anumite momente vrea să fie lăsată singură.

„Atâta timp cât ești ok cu mine și mă tratezi într-un mod frumos, nu-mi faci nervi, mă lași în pace dimineața când mă trezesc o jumătate de oră că sunt morocănoasă, e perfect! Altă lege nu am”, a mai spus fiica cea mare a lui Liviu Vârciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024