Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a slăbit 10 kilograme. Tânăra are mare grijă de imaginea ei

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a slăbit 10 kilograme. Tânăra are mare grijă de imaginea ei

11 aug. 2023, 14:33,
în Radio

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a slăbit aproape 10 kilograme și recunoaște că este foarte mulțumită de rezultat. Astfel, de când a adoptat un program alimentar sănătos ea se simte cu mult mai bine. Totodată, fiica lui Liviu Vârciu dorește să-și construiască o carieră în televiziune și are mai multă grijă de imaginea ei.

Carmina Vârciu a demonstrat de nenumărate ori faptul că este o persoană extrem de ambițioasă, cel puțin la fel ca tatăl ei. Fiica prezentatorului TV, în prezent studentă la Jurnalism, își dorește să-și construiască o carieră în televiziune. Recent, le-a dezvăluit fanilor că vrea să slăbească, iar eforturile au dat și primele rezultate.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a slăbit 10 kilograme

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe lângă cei doi copii pe care-i are alături de Anda Călin, femeia în brațele căreia și-a găsit liniștea și fericirea. Mai concret, Carmina este fiica lui Liviu Vârciu din relația cu Ami Teiceanu, iar deși relația tată-fiică nu era una bună în trecut, acum lucrurile s-au remediat.

Carmina Vârciu nu doar că are o relație mai bună cu tatăl ei, ci și visează să îi calce pe urme, așa că are mare grijă de imaginea ei. Dacă în trecut nu era atât de atentă la ceea ce mânca și a pus câteva kilograme în plus, după cum chiar ea a declarat de mai multe ori, acum a avut grijă să treacă la un stil de viață sănătos. Ei bine, acest lucru a fost extrem de vizibil, însă cu toate astea fiica lui Liviu Vârciu a ținut să precizeze că a slăbit aproape 10 kilograme.

„-10 kilograme aproape se simte minunat”, a scris Carmina Vârciu pe Instagram, în dreptul unei poze cu ea, după ce a slăbit.

Carmina Vârciu este extrem de mulțumită de rezultatul pe care-l are după ce a optat pentru un program alimentar sănătos, astfel că nu a pus doar o poză, ci din mai multe unghiuri, pentru a se vedea clar diferența. Mai precis, și-a pozat abdomenul, care arată foarte bine, însă și profilul feței și restul corpului.

Ce relație are Carmina cu tatăl ei

În trecut, Carmina și tatăl ei aveau o relație mai rece și deloc apropiată, chiar ea afirmând în urmă cu mai mult timp că îl vede rar pe prezentatorul TV și că și-a pierdut „speranța paternală”. Totuși, după ce s-a mutat în București și a început să studieze aici, tatăl ei i-a cumpărat un apartament și o ajută și din punct de vedere financiar foarte mult. Într-un interviu recent, Carmina Vârciu a spus că vrea să calce pe urmele tatălui ei, dar și că se înțeleg foarte bine, spunând despre el că este un tată minunat.

„Sunt mândră de tata din toate punctele de vedere. Tot timpul am susținut ideea că parcă e fratele meu mai mare, nu tata. Bine, avem momente și de tată – fiică, dar mai mult ca frate-miu. Mai pune câteodată piciorul în prag, ce să faci, asta este, dar are un mod de a pune piciorul în prag foarte drăgălaș, să zic așa”, a spus Carmina Vârciu, recent, despre tatăl ei.

Carmina Vârciu vrea să devină prezentatoare TV, așa cum este și tatăl ei, astfel că face eforturi mari în această direcție. În prezent este studentă la Jurnalism și face tot ce-i stă în putință pentru ca marele ei vis să devină realitate. De asemenea, a dezvăluit inclusiv că îi place domeniul muzical și are un mare proiect în această zonă, despre care nu poate da prea multe detalii, semn că îi calcă pe urme părintelui său din mai multe puncte de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *