Carmen Tănase, mesaj emoționant despre Florin Condurățeanu: „Atâta lume a ajutat omul ăsta fără absolut niciun fel de interes”

30 iun. 2021, 18:50
Bianca Rebegea, în National

Carmen Tănase a transmis un mesaj emoționant despre Florin Condurățeanu. Actrița i-a adus un ultim omagiu, după ce acesta s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator, în urmă cu două zile.

Despre renumitul jurnalist, actrița Carmen Tănase a spus că a făcut numai bine și a ajutat multă lume, fără să aștepte ceva în schimb.

Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu este depus la Casa Presei, acolo unde actriţa Carmen Tănase a venit să aducă un ultim omagiu persoanei care i-a salvat mama într-un moment de grea încercare.

„Este omul datorită căruia mama mea acum peste o lună va face 90 de ani. Dacă nu era el care să intervină mama mea era acum în lumea celor drepți și pentru asta e îi datorez totul.

Plus că asemenea vorbe frumoase cum spunea Florin nu mi-a spus nimeni niciodată și sunt convinsă că nu o să mai îmi spună nimeni niciodată și recunosc că mă simțeam extraordinar de bine când îl auzeam.”, a declarat Camen Tănase.

Carmen Tănase, mesaj emoționant despre Florin Condurățeanu: „El ar fi trebuit să fie nemuritor”

Carmen Tănase a spus că Florin Condurățeanu ar fi trebuit să fie nemuritor, pentru că a fost o persoană atât de bună, care a mângâiat mulți oameni cu vorbele lui.

El ar fi trebuit să fie nemuritor. Atâta lume a ajutat omul ăsta fără absolut niciun fel de interes, atât de mulți oameni a mângâiat cu vorbele lui, încât chiar ar fi trebuit să fie nemuritor. În amintirea noastră va fi”, a spus actriţa Carmen Tănase.

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu lui Florin Condurăţeanu pot veni la Casa Presei până la ora 19. Apoi, trupul lui neînsufleţit va fi mutat la capela Cimitirului Bellu.

Florin Condurățeanu a murit

Reputatul jurnalist Florin Condurățeanu a decedat luni, 28 iunie 2021. Acesta avea 71 de ani și a fost răpus de un stop cardio-respirator. Tristul anunț a fost făcut de Mihai Gâdea, la Antena 3.

”Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară, dar bătălia aceasta iată nu a câștigat-o. Ceea ce a câștigat a fost însă bătălia cu întreaga viață.

Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu un talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice, și-a iubit țara, a iubit pe cei care locuiesc în această țară. A luptat mereu pentru marile valori, atunci când acestea erau nedreptățite”, a declarat Mihai Gâdea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *