Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Tănase, dezvăluiri sincere de sărbători. De ce nu a vrut actrița să se căsătorească

Carmen Tănase, dezvăluiri sincere de sărbători. De ce nu a vrut actrița să se căsătorească

25 dec. 2021, 21:38,
în Cancan ultimă oră

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. Este mereu secretoasă și rezervată în ceea ce privește viața ei personală, dar uneori mai are și momente de sinceritate, în care dezvăluie cele mai intime detalii din viața ei. De data aceasta a vorbit despre căsătorie, dar și despre relația specială cu tatăl ei.

De ce nu a vrut să se căsătorească actrița

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. Personajele celebre pe care le-a interpretat atât la teatru, cât și în filme și telenovele celebre i-au adus mare succes și poate spune că îi merge bine în plan profesional.

Totuși, lucrurile nu sunt tocmai roz când vine vorba despre iubire. De când a murit partenerul ei de viață, nu a mai iubit și nu a mai fost văzută în compania altor bărbați. Din nefericire, partenerul de viață a lui Carmen Tănase s-a stins din viață atunci când fiul lor avea vârsta de 11 ani și a fost nevoită să trăiască cu o mare durere în suflet.

S-a descurcat singură cu un copil și a demonstrat cât este de puternică, dar ciudat rămâne faptul că nu s-a căsătorit. Deși au fost împreună mult timp și din iubirea lor a reieșit și un copil, actrița mărturisește că mereu a fost nonconformistă și nu i s-a părut util un act pentru a dovedi cât de mult îl iubește pe cel de lângă el.

”Eram mai nonconformistă așa, sigur că ai mei au zis Doamne, iartă-mă, dar cum să nu te căsătorești plus că nu puteam nici să intru în București dacă nu mă căsătoream, că nu aveam buletin de București, pe vremea aia era… Și așa nu voiam să intru în Bucureșt, dar, da, eram nonconformistă”, a declarat Carmen Tănase.

Carmen Tănase, dezvăluiri despre tatăl ei

Carmen Tănase nu vorbește prea des despre familie, dar îi face plăcere să discute despre tatăl ei. A fost foarte apropiată de bărbat pentru că îi semăna mult mai mult, atât la fizic, cât și la temperament. Totuși, de când și-a pierdut tatăl, a devenit mult mai apropiată de mama ei.

Tatăl actriței s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, lucru ce a marcat-o complet pe celebra actriță. De atunci, l-a căutat pe acesta în toți bărbații din viața ei și a încercat să găsească pe cineva exact ca acesta. Carmen o mai are acum doar pe mama sa, care a ajuns la venerabila vârstă de 90 de ani și de care este nedespărțită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *