Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Șerban, detalii despre surprizele pregătite pentru nunta lui George Simion

Carmen Șerban, detalii despre surprizele pregătite pentru nunta lui George Simion

19 iun. 2022, 15:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Artista va fi prezentă la nunta lui George Simion, însă așa cum ne-a mărturisit, e ava ajunge în cea de-a doua zi de petrecere, în data de 28 august.

Aceasta va cânta live, alături de formația ei, iar invitații vor fi încântați cu muzică de petrecere.

Carmen Șerban, detalii despre nunta lui George Simion

George Simion și-a anunțat deja nunta, în data de 27 august. Evenimentul va avea loc în Vâlcea, acolo unde sunt așteptați toți românii. Printre numele artiștilor invitați de politician la nuntă se numără și artista Carmen Șerban.

Interpreta ne-a mărturisit că a fost nevoită să schimbe ora zborului pentru a ajunge la acest eveniment, pentru că înainte de petrecerea lui Simion, cântă la o nuntă în Spania.

„ Eu voi cânta în a doua zi de nuntă a D-lui George Simion, mai exact în data de 28 august 2022.

În data de 27 august 2022 voi cânta la o altă nuntă, în Spania. Ce-i drept am modificat data și ora zborului de întoarcere pentru ca să pot onora invitația la nunta d-lui George Simion ”, a dezvăluit Carmen Șerban.

Carmen Șerban a pregătit piese speciale pentru nunta lui George Simion

Artista va cânta 100% live și va fi acompaniată de trupa sa, iar melodiile pregătite, având în vedere că toată lumea va fi îmbrăcată în costum național sunt piesele sale de petrecere, dar și horele care vor încinge atmosfera pe ringul de dans.

„Este o nunta la care mirii se vor îmbrăca cu ținute tradiționale, așadar o să cânt ce cânt eu de obicei la nunți: melodii de petrecere, mai exact hore, sârbe și muzică etno în special din repertoriul meu. Prestația mea va fi Live 100% și o să fiu acompaniata de colegii mei: Mihail Tițoiu la Saxofon și Liviu Ciotoi la Orga ”, a povestit Carmen Șerban.

George Simion organizează o nuntă la care sunt invitați toți românii

George Simion a vorbit recent despre nunta pe care o organizează în luna august. Politicianul a anunțat cine sunt artiștii pe care i-a invitat la eveniment, dar și ce preparate tradiționale vor fi servite la nunta din Vâlcea.

„Ne descurcăm cu masa și dansul, e un câmp foarte mare acolo, în județul Vâlcea. Ne descurcăm. Nu o să fie cu stat la masă fiindcă o să fim mulți, probabil. O să fie mai românește, o serbare câmpenească, cu hore, cu sârbe, cum ne place nouă. Mi-au scris foarte mulți, sper să fie un motiv de bucurie și pentru miri, nași, nuntași. O să avem proțap, mici, vin de Drăgășani.

Mulți artiști au acceptat să cânte. Spre exemplu, Carmen Șerban, Theo Rose, Ionel Tudorache, Taraful de la Vărbilău”, a anunțat George Simion.

Politicianul i-a anunțat și pe internauți cu privire la eveniment, tot atunci fiind și momentul în care le-a spus clar ce condiție de participare are pentru toată lumea.

George Simion a chemat toți românii la nuntă, însă aceștia trebuie să respecte dress code-ul: să poarte ie națională.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară”, a scris George Simion pe contul său de Facebook.

Comentarii
  • Pai cum muzică de petrecere….Mai bine canta Kazacioc…și muzică rusească pentru derbedeul ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *