Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Șerban, decizie importantă! Problemele de sănătate au făcut-o să-și schimbe complet stilul de viață

Carmen Șerban, decizie importantă! Problemele de sănătate au făcut-o să-și schimbe complet stilul de viață

02 aug. 2024, 22:40,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Carmen Șerban, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară se confrună cu probleme de sănătate. În urma diagnosticului primit a început să facă mai multe schimbări în viața sa pentru a reuși să se vindece mai ușor, lucrând atât pe plan fizic, cât și emoțional.

Carmen Șerban, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară se confruntă cu anumite probleme de sănătate despre care a ales să vorbească. După ce durerie au copleșit-o a început să facă anumite schimbări în viața sa.

Cu ce probleme se confruntă Carmen Șerban

Viața de artist nu este deloc ușoară, astfel că nu totul este ideal așa cum pare. Carmen Șerban se confruntă cu probleme serioase și la un moment dat nu a putut să mai meargă, imediat după ce a cântat la un eveniment. Cu toate că nu poate să facă efort, de multe ori își ajută colegii la montarea echipamentului înainte de un concert, lucru ce îi dăunează.

Artista a mers și în vacanță, dar nu s-a putut bucura din cauza durerilor la genunchi, iar după ce s-a întors în România a mers la medic. În urma unui RMN a aflat că meniscul său este aproape rupt, având o fisură și s-a acumulat lichid ce trebuie îndepărtat.Când a aflat că va avea nevoie de cârje a început să plângă, deoarece nu își dorește o astfel de viață.

„După ce am plecat de la o nuntă am simțit că nu mai pot să calc pe picior din cauza genunchiul. Eu mai am prostul obicei să mai împing o boxă, să montez, îi ajut pe colegi. Eu nu am voie să fac efort încă de mică, că am probleme cu tendoanele. M-a durut foarte tare, apoi am plecat în Antalya în vacanță. Am stat acolo numai pe pastile și nimic nu-și făcea efectul. Mi-au făcut acolo niște masaje, când am venit am făcut un RMN și spunea că am un menisc rupt, e o fisură mare de e aproape rupt și un lichid la genunchi. Nu am mai avut probleme de genul ăsta, iar medicul când mi-a spus să-mi pun cârje, am început să plâng. Boala asta a venit că are să mă învețe ceva”, a povestit Carmen Șerban la Star Matinal.

Ce schimbări a făcut Carmen Șerban

Carmen Șerban consideră că boala a venit ca să o învețe ceva, existând o cauză ascunsă în acest sens. Artista afirmă că nu se prioritizează niciodată și preferă să rămână pe locul al doilea în favoarea celor dragi.

De când se confruntă cu problemele de sănătate a început să meargă mai des la biserică, atât la maslu, cât și la liturghie, să citească mai mult, să nu mai facă efort și a apelat la tratamente naturiste prin care să vindece simptomele sale. Carmen Șerban a început să lucreze atât emoțional, cât și medical, cu ajutorul personalului medical care o are în vizor.

„Eu cam pun frână la toate lucrurile bune pe care ar trebui să le trăiesc. Mereu amân pentru familie, pentru cei dragi, nu mă ajut pe mine. Am uitat să mă ocup de mine. În toată perioada asta am consultat medici, merg și la maslu, merg și la liturghie, mă împărtășesc, mă ung și cu chestii băbești la genunchi. În principal untul de bursuc este foarte bun. Eu cred în toate lucrurile la pachet că se pot rezolva. Am citit și dintr-o carte unde sunt scrise cauzele din care provin bolile, m-am regăsit acolo. Am de lucrat și emoțional și psihic și medical”, a mai spus Carmen Șerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *