Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Șerban, adevărul despre ultima ei relație. Artista și fostul iubit au rămas prieteni

Carmen Șerban, adevărul despre ultima ei relație. Artista și fostul iubit au rămas prieteni

22 dec. 2022, 12:28,
BZI.ro, în Radio

Interpreta de muzică de petrecere Carmen Șerban a vorbit recent despre ultima ei relație și despre despărțirea de iubitul cu care a fost șase ani. Totuși, cei doi au ales să rămână prieteni, semn că povestea lor nu s-a încheiat urât. Însă motivul pentru care Carmen Șerban a ales să se despartă este faptul că ea și partenerul ei deveniseră toxici unul pentru celălalt.

Apreciată pentru vocea inconfundabilă și talentul muzical, Carmen Șerban a cunoscut succesul la o vârstă neașteptată. Trecută de 50 de ani, artista a înregistrat peste 20 de albume, dar a și colaborat cu mai mulți cântăreți celebri din România. În plus, ea a avut nenumărate proiecte în străinătate unde a fost primită cu mult entuziasm de admiratori. Și dacă în plan profesional totul îi merge bine, nu același lucru se poate spune despre viața sentimentală a artistei.

Carmen Șerban, adevărul despre ultima ei relație

Carmen Șerban s-a despărțit de curând de iubitul ei deoarece a constatat că relația lor devenise toxică. Totuși, cei doi nu au ales să încheie povestea de iubire într-un mod neplăcut, așa că au decis să rămână prieteni. Deși totul părea roz în viața cântăreței, iată că realitatea este alta, de fapt.

În prezent, Carmen Șerban este singură după 6 ani. Artista și fostul partener au decis să ia o pauză, însă s-au despărțit, în cele din urmă. Artista susține că motivul despărțirii a fost acela că relația lor devenise toxică. Cu toate acestea, cei doi au ales să rămână prieteni.

„Nu am spus niciodată că nu mă implic pe lungă durată. Am spus că nu cred în instituția căsătoriei, la modul că ar putea fi onorată și respectată exact așa cum se presupune că ar trebui să fie: fără infidelități, fără interese meschine etc. În momentul acesta sunt singură, după ce am încheiat o relație de aproape 6 ani. Nu a mai mers și am decis împreună «să luăm o mică pauză» deși știm amândoi că s-a terminat definitiv. Deveniserăm toxici unul pentru celălalt și am decis, tot împreună, că o să rămânem prieteni”, a mărturisit Carmen Șerban, pentru Fanatik.ro.

Motivul pentru care Carmen Șerban nu are copii

Artista de muzică de petrecere iubește foarte mult copiii, dar aceasta nu a devenit niciodată mamă. Deși poate și-ar fi dorit să aibă urmași, artista a dezvăluit că nu s-a văzut niciodată în rolul de mamă. Despre motivul pentru care nu a ajuns să devină mamă, Carmen Șerban spune că este din cauza faptului că viața nu a fost generoasă cu ea. Dar, dacă i-ar fi avut, s-ar fi lăudat cu ei.

Artista a mai spus că s-a preocupat de cariera sa, dar se bucură atunci când la concertele ei vin copii. Și totuși, la un moment dat, s-a speculat că ar avea o fetiță. Ei bine, Carmen Șerban a risipit toate îndoielile spunând că este vorba de nepoata sa. Însă artista a precizat că o iubește ca și cum ar fi copilul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *