Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Șerban a fost, din nou, la un pas de moarte. Credința în Dumnezeu i-a dat putere și s-a vindecat

Carmen Șerban a fost, din nou, la un pas de moarte. Credința în Dumnezeu i-a dat putere și s-a vindecat

09 oct. 2022, 15:20,
în Cancan ultimă oră

Carmen Șerban a trecut prin clipe dificile. Artista a păcălit încă odată moartea. Credința pe care o are în Dumnezeu i-a dat putere și s-a vindecat. Oricât de greu i-a fost, a mers mereu mai departe, cu fruntea sus. Artista a vorbit cu emoție despre legătură specială pe care o are cu divinitatea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Carmen Șerban este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din România. Vedeta se bucură de un succes răsunător pe cel profesional, însă de fiecare dată când a venit vorba despre viața privată a fost foarte atentă în declarații.

Carmen Șerban, din nou, la un pas de moarte

Carmen Șerban, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că a fost depistată, în trecut, cu cancer. Însă, cu toate că a cerut ajutorul medicilor specialiști, aceștia nu au putut să facă nimic. Cu atât mai mult, artista a fost îndrumată, de către aceștia, să se trateze cu ajutorul credinței, și au trimis-o la biserică.

„Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medcii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis ‘Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece’. Doar că ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință.

Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezulatul corect.”, a declarat Carmen Șerban.

Cum a reușit Caremn Șerban să se trateze de cancer

Cântăreața a mai mărturisit că tumoarea pe care o avea măsura 5mm, aceasta dezvoltându-se la lungimea de 12mm după șase luni.

„Nu am vrut să îi ascult, aveam o tumoare de 5mm, care în 6 luni s-a făcut de 12mm. Abia după aceea am ajuns pe mâna unui medic terapeut care mi-a zis ‘Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi, prin credință, anul viitor nu veți mai fi aici’. Într-adevăr, când am văzut că în șase luni a ajuns să se mărească (nr, tumoarea), m-am apucat de treabă. Și într-un an și jumătate m-a dus tumoarea la 0.”, a mai mărturisit Carmen Șerban.

Însă, vedeta a mai precizat că doar cu ajutorul credinței a reușit să învingă boala și a învățat să își îndrepte energia asupra lui Dumnezeu.

„Nimic nu e întâmplător. După chestia aia au urmat și alte necazuri. Acela a fost un alt semn. Și atunci am avut de învățat să îmi canalizez energia către ură sau să mă îndrept către credință.”, au mai fost cuvintele acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *