Prima pagină » Stiri si curiozitati » Carmen Șatran, ex-Bejan, a ieșit din pușcărie. Șeful Parchetului Gherla a fost impresionat de aceasta

Carmen Șatran, ex-Bejan, a ieșit din pușcărie. Șeful Parchetului Gherla a fost impresionat de aceasta

16 feb. 2023, 11:23, 47 ,
în Stiri si curiozitati

Carmen Șatran, ex-Bejan, supranumită „Studenta criminală”, a ieșit din pușcărie, după ce șeful Parchetului Gherla a decis să nu atace decizia instanței, fiindcă tânăra l-a impresionat profund.

„Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată şi în consecinţă: Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN, condamnat la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 340 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Bozeşan Maria se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, este decizia în baza căreia „Studenta criminală” a ieșit din pușcărie.

Carmen Șatran, ex-Bejan, a ieșit din pușcărie

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au dezvăluit că tânăra a fost pusă în libertate la trei zile după hotărârea de mai sus, fiindcă procurorii nu au contestat decizia. Contactat de reporterii SPYNEWS, șeful Parchetului Gherla a declarat că cel care a ajutat-o pe Carmen Șatran să iasă a fost chiar el. Prim-procurorul Matei Dima a explicat că, în opinia sa, tânăra ar fi trebuit să iasă de mai mult timp, însă colegii săi au contestat de fiecare dată hotărârile instanței, ca să o țină în pușcărie pe criminală.

Recent, profitând de faptul că a fost ales să participe la ședința de judecată, prim-procurorul Matei Dima a decis să nu depună contestație.

Șeful Parchetului Gherla a declarat că a fost impresionat de Carmen Șatran, fiindcă aceasta nu a avut nicio sancțiune în perioada detenției și a participat la toate activitățile de reintegrare socială.

Carmen Bejan a fost condamnată pentru crimă

Crima pentru care a fost condamnată Carmen Bejan (acesta fiind numele de domnișoară al asasinei) a avut loc în 2009. Carmen și iubitul ei din acea perioadă, Sergiu Florea (foto sus), ambii studenți la Medicină, au omorât un bărbat, în camera de cămin a fetei, unde victima fusese atrasă pentru a face sex pe bani cu „Studenta criminală”. Fiindcă nu s-au înțeles la preț, a izbucnit un scandal, iar prostituata de la Medicină și peștele ei l-au omorât pe client, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat într-un geamantan.

În pușcărie, Carmen Bejan a rămas gravidă cu un traficant de droguri și a născut în mai 2012, însă copilul a murit la naştere, din cauza unor malformaţii. Potrivit medicilor, fetiţa s-a născut fără mâini, abia respira şi avea malformaţii la creier. Cu doar o lună înainte de a naşte, studenta criminală s-a căsătorit, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudius Şatran, tatăl copilului.

Comentarii
  • La noi in tara omori omul pt bani, il transezi si …scapi dupa..12 ani.

  • Și nu-i bine

  • E un cuplu mortal , criminală + traficant de droguri – o sa mai auzim de ei

  • Deh,Mitică ,se mai întâmplă .
    Tu știai insa (și erai de acord)ca sotul își înșală linistit sotia,amanta tace mâlc si toata lumea este in viață si mulțumită :)))))

  • Rectificati, a transat cioara nu din cauza ca nu s-au inteles la pret, din cauza ca ala nu a vrut sa ii mai dea banii (deloc).

    Cioara era „judecator” in staborul stolului si a crezut ca poate sa faca orice faa sa plateasca.
    Tipa a cerut foarte multi bani (ca deh, a trebuit sa suporte madularul negru si imputit in ea), a strins din dinti in ipoteaza ca o sa fie rasplatita corespunzator si la sfirsit ala a vrut sa ii zica „pa” (fara sa mai scoata si banul).
    Atunci tipa a vazut negru in fatza ochilor si l-a transat.

    Ar fi trebuit sa fie decorata ca a scapat lumea de un rebut.

  • Orice om are dreptul la reabilitare

  • Fii bine primita in societate si sper ca ai inteles ca o asemenea fapta ,trebuia sa nu aiba loc

  • Intradevar femeia și a făcut dreptate singura dacă asa stau lucrurile..cioara a fututo și dacă n a vrut sa I mai facă plata .și a luat plata de la femeie ..deci adevărul e undeva la mijloc….MORALA : BANU E BAN ..SI PLATA PLATĂ !

  • Vasile Vasile

    Studenta la medicină nu l-am tranșat, ci i-a făcut autopsia că pe un studiu de caz.

  • Un chip de înger cu inimă de drac! Trei sferturi dintre angajații penitenciarelor pe unde a trecut au fost dați în judecată de către ea! Ba ca a fost repartizată în cameră de fumători, ba că mâncarea avea urme de carne , ea declarându-se vegană, etc.etc….
    Își trimiteau unul altuia părul pubian și fluide corporale prin scrisori în corespondența cu Claudiu Bejan, un ins condamnat pt trafic de droguri, cu un copil de vârsta ei. Nu a fost deloc o sfântă în perioada detenției, a avut multe pedepse, doar că fiind vorba de o perioadă mare de incarcerare a avut timp să studieze punctele vulnerabile ale sistemului, a profitat și le-a ,,ridicat”. Sper ca odată eliberată să realizeze că ea nu este centrul universului și să-și mai vadă și de lungul nasului!
    P.S. sunt convinsă că la momentul procesului în care s-a judecat eliberarea condiționată și-a jucat rolul magistral, neridicănd capul din podea și nici vocea. Și da prim procurorul a fost impresionat de asta și de aspectul exterior, nefiind interesat de conținutul dosarului în cauza! Ea chiar ar avea succes într-un rol, pe scena unui teatru! Știu ce zic!

  • La cate invective a folosit ”autorele” in articolul ăsta, numai pretentii de profesionalism nu poate avea… O mizerie!

  • Trebuie să rămână sa rămână acolo pe viață??????

  • Este condamnată până la sfârșitul vieții. Fapta rămâne stigmat pentru toate generațiile care o vor preceda. Despre țiganul babardoi dacă a murit, se pare că a murit fericit…

  • Trebuia sa ramina pe viata la bulau

  • Ba, ești o alta lume! A ispășit, gata!

  • Sunt convinsa ca nu ea l a omorat..efectiv s au incaierat si a iesit ce a iesit…l au trransat in incercarea de a l ascunde…copii fara minte!
    Si voi ce aveti? Ce sunteti asa turbati?!

  • baa..n-a iesit pe strada ca sa omore oameni la intamplare; si pana la urma tarfele au dreptul sa fie platite… drept pentru care, cioara a constatat ca doar moartea e pe gratis…si o primesti o singura data

  • Sunteți niște oameni foarte haini și fără suflet. A plătit pentru fapta sa. Sper că i-a fost învățătură de minute pentru toată viața. Ferească Dumnezeu pe toată lumea de necazuri.

  • Lenoi Anibla

    Și pro și contra!

  • o criminalä care trebuia sä räminä in inchisoare pinä la sfirsitul vietíi , a comis o faptä oribilä , dar justitia noasträ e de doi bani valoare

  • Mai mult daca bine rețin ,a provenit dintr-o familie bună in care a putut primi sfaturi,dar copii afara ajunși liberi de ochii părinților, încep să-și facă de cap și urmările au fost pe măsură,tinerețe pierduta și rușinea părinților suportata.!

  • Mizerabil articol. În primul rand, nesemnat. Apoi, anonimul care a scris așa ceva, folosește invective: studenta criminală, criminala, asasina. În schimb, victima e denumită „un om”. De fapt, este un bulibasa care a refuzat să plătească favorurile sexuale. Acesta mizerie de articol e scris pesemne de cel care schimba becuri în redacție. Scârbă!

  • Am înțeles că doreste sa termine facultatea de medicina profilul chirurgie.Mult succes.

  • Să ieși așa repede după ce ai ucis și tranșat o victimă umană?Asta chiar trebuie să-ți dea de gândit!!!

  • Bravo justiția din România!!!

  • Problema e ca rudele gaborilor au aflat si ei ca a iesit…asa ca poate in curand si-ar dori sa fie la adapost in…penitenciar.

  • Liberare condiționată pentru infracțiunea de omor nu ar trebui sa existe ,condamnarea ar trebui executată în intregime

  • Bine ca nu i din Vaslui, Botosani, Vrancea, Iasi, ca 3 luni nu mai auzeam altfeva prin presa, iar numele orasului din care e, era notat de 7,8 ori in textul articolului.

  • Cornescule, nu „Fapta rămâne stigmat pentru toate generațiile care o vor preceda.”, ci „care vor urma”.
    „Precedent” e ceva ce a fost, dinainte.

  • Voi,care judecați, aveți copii????

  • Voi,care judecați, aveți copii?

  • Anonim
    Eu cred că a făcut un bine , că ciorile astea prea își argan dreptul asupra femeilor .Trebuia să plătească la urma și era încă în viață .S-a gândit că româncă face parte din „fraierime” , asta l-am costat.Bine i-a făcut.

  • nu trebuia sa iasa,va urma

  • Ca adventista studenta s-a stricat in Timisoara. Multe tarancute de astea se pocesc rau de tot odata ajunse in orase mari. Nu conteaza ca e adventista, baftista sau tremurici. Mihaela aterizata din Sebis jud Arad a ajuns acum mare patroana de salon de i frumusetare. Botox cam peste tot Mihaela arata acum criminal de provocator. Despre meseria de farmacista nici nu mai vrea sa auda. Banii curg la vale cu salonul de infrumusetare si ea, divortata se lafaie pe unde poate si cu cine vrea.

  • Parca nu a facut singura crima. Nu este asa? Avea 19 ani, era dintr-o familie OK si a facut cu un plan bine stabilit totul.Nu-i asa? Femeia asta de care au profitat doi barbati (fostul prieten si cel care nu a platit pentru ce ar fi trebuit ) este singura vinovata. Nu este asa? Barbatii (ambii) sunt in realitate victimele.Nu este asa? Ce ati gandi daca s-ar intampla asa o nenoricire copiilor vostri?

  • Niște judecători plătiți care a dat drumul crominali

  • Niște judecători plătiți care a dat drumul crominali

  • Sunt și alți care au omorât și nu au făcut nici o zi de pușcărie

  • De ce numai despre ea se vorbește și despre complice le nu?

  • Ferească Dumnezeu ! Cum să o elibereze condiționat după ce a tocat în bucăți un om ca pe un pui de găină.Cine ar înnopta în preajma acelei persoane vreodată ? ! Am citit toate comentariile și văd că majoritatea aveți o problemă cu țiganii. Vi se pare în regulă să omori pe cineva și să îl și tranșezi că nu plătește o dobitoacă de fată care se ocupă cu prostituția în căminul studențesc în timp ce părinții ei au făcut sacrificii probabil. ..ca oricare părinte, să o țină în facultate. O slujbă part-tyme nu căuta,era mai șmecheră țăranca așa,era băgată în seamă ! Am citit în unul din comentarii cum că vrea să continue medicina pe chirurgie .nu vă dă nimic de bănuit oameni ai legii ? , domnule procuror ? care ai pus-o în libertate . Colegiul medicilor din România nu ar trebui să permită să profeseze medicina și mai ales chirurgia , niciodată, această persoană. Cine dracu s-ar da pe mâna acestei sataniste. Doamne ferește îi poate juca feste capul oricând și vezi că începe să tranșeze dinnou pacientul în sala de operații.

  • Ce face,își va relua studiile la medicină!?

  • Gogu Milosu'

    Antecedentele o recomandă pentru medicina legală!

  • octavian calin

    Vad ca lumea o acuza …asa ar fi omorul e omor ,dar nu se intreaba nimeni de ce aceasta fata la ucis Credeti ca tiganul respectiv nu are nici o vina Cred ca aceasta Carmen Bejan o mai fi avut si alti clienti dar pe care nu ia ucis ..oare de ce ,cred ca tiganul ia facut ceva ce era de netolerat ..din aceasta cauza la ucis …mie nu-mi pare rau

  • GOGU..... DE..... SMARDOIENI......

    CIORILE….. SĂ FIE…. OBLIGATE…. PRINTR-O….. LEGE POTRIVITA…. ACESTEI…. SPECII….. DEBORDANTE…. ÎN…. TUPEU ORDINARESC ȘI SPURCAT…..!!!!!!!!….. SĂ SE ÎNTOARCĂ…. ÎN….. NATURĂ….. LA CORTURI ȘI CĂRUȚE CU COVILTIR…. SLINOS ȘI GREȚOS…..!!!!!

  • Ceva e ciudat aici…Cum s-au nimerit atunci , la momentul asasinatului, doi tineri ,culmea baiat si fata cu asemenea trasaturi psihologice, practic criminali potentiali fara scrupule din galeria marilor asasini universali, Jack spintecatorul ,Hannibal Lecter, Johnathan Demme ,Bonnie & Clyde si tot neamul lor cel adormit, mai fiind cel putin citeva mii…Asta ca sa nu zica lumea ca romanii nu au si ei criminalii lor…
    Problema e alta…Oare De ce nu s-a opus nenea acela ,procurorul cu nume de actor la eliberarea conditionata?? Ce poate sa te impresioneze la un criminal dovedit ???
    S-au poate i-a mirosit potentialul de fosta prostituata si are omul vreun gind, vreo combinatie, mai stii…

  • Doar cei cu mintea bolnava pot sa scrie așa ceva căci ciorile merita așa ceva dar ea ce specie de animal este daca sa pretat sa zboare cu o cioara.eu cred că a fost o gâsculiță care a anghitit destule rame negre fara sa să-i pese de la cine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *