Prima pagină » Cancan » Carmen Negoiță își dezvăluie planurile după Asia Express: „Îmi doresc un apartament și un proiect pentru femeile curajoase”
Carmen Negoiță își dezvăluie planurile după Asia Express: „Îmi doresc un apartament și un proiect pentru femeile curajoase”

Carmen Negoiță își dezvăluie planurile după Asia Express: „Îmi doresc un apartament și un proiect pentru femeile curajoase”

06 oct. 2024, 18:00,
Redacția BZI în Cancan

Carmen Negoiță, care participă alături de sora sa, Andreea, la Asia Express 2024, știe deja cum va folosi banii pe care îi va primi pentru aventura sa pe „Drumul Zeilor.” Concurenta și sora sa au călătorit prin Thailanda, Malaezia și Indonezia, fiind nevoite să se descurce cu un dolar pe zi, acceptând provocările unui reality show de intensitate maximă.

Înainte de plecarea în competiție, Carmen a încheiat relația cu iubitul ei, iar acum se bucură de libertate și de oportunitățile care se ivesc. Ea a dezvăluit că intenționează să folosească banii câștigați pentru a-și cumpăra un apartament, dar nu se oprește aici. „Nu pot să spun că am investit banii câștigați în ceva, încă nici n-am încasat. Adică mai sunt bani de luat, dar ideea este că în primul rând mă focusez pe casă,” a declarat ea. Carmen își dorește foarte mult să aibă un loc al ei, unde să se simtă în siguranță și în liniște, departe de agitația cotidiană.

Deși familia sa deține deja un business, Carmen visează să exploreze noi orizonturi profesionale. Împreună cu prietena sa Dana Săvuică, ea lucrează la un proiect inedit destinat femeilor singure care vor să călătorească, dar sunt reticente din cauza fricii de a merge singure. „Dana e mai mult pe povești. Eu sunt mai nebună, mai aventurieră și cumva îmbinăm ambele părți. Adică dacă mergi cu noi, Dana este pe spa-uri, pe luxury, cu mine poți să mergi pe munți și pe toate nebuniile. Ne-am împărțit cumva și activitățile și cred că împreună facem o echipă foarte bună pe călătorii și ăsta este un proiect la care lucrăm acum”, a spus Carmen Negoiță.

În prezent, Carmen este implicată în afacerea de familie, unde colaborează strâns cu mama și sora sa, dar își face timp și pentru noile proiecte pe care le pune la cale. Visul său principal rămâne achiziționarea unui apartament. „Cred că mai degrabă aș prefera un apartament, sinceră să fiu mai la mai la înălțime așa, să nu se mai audă zgomotul din jur,” a adăugat vedeta, accentuând dorința de a găsi un refugiu în care să se poată relaxa și regăsi.

Cu toate acestea, Carmen rămâne deschisă și altor oportunități și pare să fie mai motivată ca niciodată să își urmeze visurile și să exploreze noi provocări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024