Prima pagină » Cancan » Carmen Negoiță a trecut printr-o perioadă dificilă după divorțul de fostul soț! Cum se menține în formă vedeta?

Carmen Negoiță a trecut printr-o perioadă dificilă după divorțul de fostul soț! Cum se menține în formă vedeta?

02 aug. 2022, 15:40,
B, , h, , în Cancan

Carmen Negoiță a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a divorțat de fostul soț, Ionuț Negoiță. Bărbatul a încercat să se răzbune folosindu-se chiar de cei doi copii. La momentul actual, bloggerița este foarte fericită fiind logodită cu politicianul Cătălin Boboc.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” are un corp de invidiat. Cu toate că a înaintat în vârstă, silueta sa nu o arată. Aceasta a precizat că acordă mare atenție alimentației și sportului. O altă vedetă ce nu își arată vârsta este și fosta asistentă TV, Simona Trașcă. 

Fostul soț al lui Carmen Negoiță a dorit să se răzbune

În prezent, Carmen Negoiță trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Cătălin Boboc. Cu toate acestea, în trecut a suferit enorm de mult din cauza fostului soț. Vedeta a divorțat în urmă cu 11 ani de Ionuț Negoiță. Ulterior, bărbatul a încercat să se răzbune folosindu-se chiar și de copiii lor. Aceasta a precizat că deși crede în prietenie chiar și după despărțire, nu a fost și în cazul său. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”, a povestit că milionarul este o persoană orgolioasă și nu i-a plăcut când a auzit că soția sa dorește să divorțeze. 

„Da, cred că există prietenie, după divorț, am văzut multe cupluri care au o astfel de relație. Nu este și cazul meu, nu am niciun fel de relație cu fostul meu soț. După divorț, pentru mine a început o perioadă extrem de dificilă, în care el a încercat să se răzbune pe mine, pentru că am dorit despărțirea. Am avut niște ani foarte grei…”, a declarat Carmen Negoiță.

Ionuț Negoiță este un dezvoltator imobiliar ce deține hotelul RIN. Acesta a fost patronul echipei de fotbal Dinamo București. Averea sa este estimată la 100 de milioane de euro. După divorț, bloggerița a rămas cu un SPA de lux în București și mai multe conturi bancare. Aceasta a investit într-un restaurant și într-o firmă cu produse de amenajări interioare. 

Cum se menține frumoasa bloggeriță la 41 ani

Cu toate că este în vârstă de 41 ani, Carmen Negoiță are o siluetă de invidiat. Vedeta acordă o atenție sporită alimentației și sportului, având un regim destul de strict. Influencerița a precizat într-un interviu că bea în fiecare dimineață un suc natural din fructe și legume. Mai mult de atât, a început să consume mai multe fibre și ceaiuri pentru a-și păstra greutatea ideală. 

„Beau în fiecare dimineață o jumătate de pahar dintr-un suc pe care îl fac din sfeclă, morcov, țelină, jumătate de cartof și măr verde”, a declarat Carmen Negoiță. 

Aceasta a mai spus că are mereu la ea o sticlă de un litru de ceai din coada calului și coada șoricelului. Băuturile ajută la curățarea organismului, motiv pentru care vedeta nu pleacă fără ele de acasă. Fosta soție a lui Ionuț Negoiță este foarte pasionată de stilul de viață sănătos și ține cursuri de healthy fast cooking în companii.

Cu toate că bloggerița Carmen Negoiță a trecut prin momente dificile după divorțul de fostul soț, acum este foarte fericită. Vedeta are propriile sale afaceri și se bucură de sprijinul logodnicului său Cătălin Boboc. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *