Prima pagină » Cancan » Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, despre Doina Teodoru. „Cu Doina nu sunt …”

Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, despre Doina Teodoru. „Cu Doina nu sunt …”

10 oct. 2023, 11:45,
în Cancan

Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, a dezvăluit informații interesante despre iubita celebrului său frate. Într-un interviu acordat pentru click.ro, Carmen Istrate a afirmat că întotdeauna a avut o relație foarte apropiată cu fratele și are numai cuvinte de laudă despre el.

Cu privire la Doina Teodoru, iubita mai tânără cu 17 ani decât juratul de la „Chefi la Cuțite”, Carmen Istrate a exprimat însă o altă părere.

Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, despre Doina Teodoru

Carmen Istrate afirmă că nu are legătură foarte strânsă cu Doina. Cu toate acestea, este extrem de fericită că a reușit să aducă bucurie în viața fratelui și așteaptă cu nerăbdare momentul în care se vor căsători.

„Cu Doina nu sunt foarte apropiată. Însă vreau să-i mulțumesc pentru că a reușit cu Cătălin ceva ce nu a putut nici o femeie până acum… să scoată ce e mai bun din el. Nu știu dacă se gândesc la nuntă sau nu, însă eu una abia aștept să se întâmple. Sunt foarte frumoși împreună” – a spus sora lui Scărlătescu, pentru sursa amintită mai sus.

Carmen a mai discutat anterior despre relația fratelui ei cu Doina Teodoru. Cu câteva luni în urmă, ea a menționat că nu diferența de vârstă dintre ei o problemă și că nu ar trebui să fie subiectul bârfelor oamenilor.

„Vârsta asta nu e decât o cifră într-un buletin, contează cine ești tu. Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm” – a spus Carmen acum doi ani, la Antena Stars.

Cu ce se ocupă Carmen Istrate

Carmen Istrate este specialistă în medicină estetică, este divorțată și are un fiu. Cătălin Scărlătescu a fost alături de sora sa în timpul divorțului.

„M-a întrebat când mă mărit. Cătălin m-a întrebat. Curând sper. După ce am divorţat Cătălin şi părinţii mei au fost langă mine. Mi-au zis, ştii ceva, du-te, du-i copilul să-l crească el să vadă cum e. Relaţia dintre Cătălin şi Andrei este una pe mute. Băiatul meu vorbeşte foarte puţin şi Cătălin niciodată nu-i invadează spaţiul şi din cauza asta relaţia lor s-a consolidat mai bine” – a spus Carmen Istrate, acum ceva timp, potrivit redacția.ro.

Carmen are și ea experiență în bucătărie și este pasionată de gătit, fiind o expertă în pregătirea clătitelor. Cu toate acestea, fratele ei nu tolerează acest preparat.

„Gătesc de mică, cred că este moștenire din familie, e în genele noastre. Mă rog de Cătălin să mănânce clătitele mele, dar nu vrea. Nu am învățat nimic de la fratele meu, mă tot rog de el să îmi spună câteva rețete, dar nu vrea. Cred că m-a pupat de 3 ori toată viață lui și asta când l-am rugat eu pentru că eram supărată. A avut un clic când a devenit așa, dar nu s-a născut dur. Eu m-am născut dura și am devenit drăguță pe parcurs” – a completat aceasta.

Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, afirmă că nu are legătură foarte strânsă cu Doina dar este bucuroasă pentru fratele ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024