Prima pagină » Cultural » Carmen Ionescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune actrița despre partenerul ei de viață

Carmen Ionescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune actrița despre partenerul ei de viață

24 feb. 2023, 13:39,
în Cultural

Carmen Ionescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Îndrăgita artistă are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Marea doamnă a teatrului românesc este extrem de apreciată de publicul autohton și face furori cu energia debordantă și glumele savuroase. Dincolo de celebritate, Carmen Ionescu este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor. Iată ce spune actrița despre partenerul ei de viață.

Carmen Ionescu a ajuns la vârsta marilor împliniri

Carmen Ionescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Artista a jucat în numeroase piese și a cucerit publicul cu rolurile sale memorabile. La vârsta de 66 de ani, aceasta se declară o femeie împlinită. Vedeta are o carieră impresionantă, iar pe plan personal radiază de fericire alături de partenerul ei de viață. Actrița a dezvăluit că drumul până la succes a fost plin de provocări, însă acum se bucură din plin de aprecierea publicului. Carmen Ionescu a intrat la Teatru după 8 încercări și și-a îndeplinit cel mai mare vis.

„Am dat de 8 ori până am intrat la Teatru. Cred că asta spune tot. Mă pregăteam să dau și a noua oară. Intrasem așa, într-o ‘nebunie’. De când am terminat clasa a Xll-a, an de an mi-am încercat norocul la Teatru. Și an de an ieșeam pe sub linie. Erau locuri puține, cum era înainte… și eram pe acolo. Și am zis ‘eu continui’ și m-am ținut lanț de examenele de admitere.

Da, sunt luptătoare. Și până nu iese cum vreau eu… nu mă las! Și ce am observat în viața mea, că tot ce mi-am dorit mi-a ieșit, dar după o lungă perioadă, nu imediat. Adică, după o luptă. A venit tot ce mi-am dorit, dar când a vrut cel de Sus, Dumnezeu.”, a declarat aceasta.

În prezent, actrița se dedică profesiei artistice, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei de care formează un cuplu de mai bine de 40 de ani. Și colega ei de breaslă, Adriana Trandafir, se bucură din plin de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Actrița se menține tânără și se mândrește cu cei doi copii ai săi. Și celebrul actor Mihai Rait a ajuns la o frumoasă vârstă. Acesta are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soția sa.

Ce spune actrița despre soțul ei

Îndrăgita actriță Carmen Ionescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață. Artista este căsătorită de mulți ani cu Constantin Dinulescu. Cei doi formează un cuplu de 43 de ani și s-au îndrăgostit pe vremea când erau la facultate.

„Aşa este! M-am pregătit cu el pentru admiterea la facultate şi atunci s-a înfăptuit… minunea. A fost o întâlnire care cred că o dată în viaţă este posibilă. Am pornit amândoi pe un drum şi pot afirma cu tărie, şi acum, că este sufletul meu pereche. Sunt încă îndrăgostită, nici nu aş putea altfel. Ne ştim din 1979, însă căsătoria a venit după 13 ani, cred că nu avea curaj.”, a precizat vedeta.

Carmen Ionescu a dezvăluit care sunt secretele unui mariaj longeviv. Actrița se mândrește cu partenerul ei de viață, care o susține mereu în carieră, dar și pe plan personal.

,,Nu ştiu să spun neapărat care este secretul, iubirea, cu siguranţă! El pentru mine a fost şi iubit, şi tată, şi soţ! A avut şi are o grijă deosebită. Îmi place să cred şi faptul că mereu ne-am completat unul pe altul, el mai matur, mai echilibrat, eu mai zurlie. A contat şi faptul că am ştiut mereu, fiecare dintre noi, când să lăsăm de la noi, când să facem şi compromisuri.”, a mărturisit artista.

La vârsta de 66 de ani, Carmen Ionescu are o carieră artistică de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Marea doamnă a teatrului românesc se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *