Prima pagină » Actualitate » Carmen Iohannis taxată dur de Dana Budeanu! Ce a spus creatoarea de modă despre ținuta primei-doamne de la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice
Carmen Iohannis taxată dur de Dana Budeanu! Ce a spus creatoarea de modă despre ținuta primei-doamne de la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice

Carmen Iohannis taxată dur de Dana Budeanu! Ce a spus creatoarea de modă despre ținuta primei-doamne de la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice

28 iul. 2024, 10:40, 4 ,
în Actualitate

Dana Budeanu a fost cu ochii pe ceremonia Jocurilor Olimpice de la Paris și nu a putut trece cu vederea ținuta purtată de Carmen Iohannis.

Dana Budeanu o critică pe prima-doamnă pentru ținuta pe care a ales să o poarte la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Creatoarea de modă susține că soția președintelui Klaus Iohannis nu a ales o ținută potrivită pentru un eveniment de o asemenea amploare și că abordarea vestimentară lasă de dorit.

Dana Budeanu, critici la adresa lui Carmen Iohannis

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai controversate creatoare de modă de la noi din țară, Dana a lansat un atac direct la adresa lui Carmen Iohannis, după ce a văzut ținuta pe care a ales să o poarte la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să îmbrace o rochie albă, completată de un pulover și de o pereche de pantofi cu toc pătrat. Cu toate că a încercat să aibă o ținută elegantă, Dana Budeanu a fost cu ochii pe soția președintelui Iohannis și a taxat-o dur. Vedeta a criticat outfit-ul primei-doamne printr-o postare pe rețelele sociale, menționând că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pentru un eveniment cu o însemnătate mare.

„Ce se întâmplă concret? S-a aterizat cu avionul privat la Paris? Da! Bravo! Eu sunt pentru! Intră la Dior și la Chanel, ia patru ținute țiplă și atât! Chemat păr make-up la hotel și aia a fost! E Paris! E oriee! Cum este posibil așa ceva de 10 ani? Bă, de 10 ani?”, a scris creatoarea de modă pe Facebook.

Pe lângă comentariile făcute pentru ținuta pe care Carmen a purtat-o, vedeta a sugerat și că prima-doamnă a dezamăgit, ratând ocazia de a impresiona persoanele importante de la eveniment din cauza abordării vestimentare, care lasă mult de dorit.

Comentarii
  • baba Brigite e suparata foc pe baba Carmen. vrea si ea o flanela cu buzunare, si baba Carmen nu vrea sa-i spuna de unde a cumparat-o.

  • Tanti Carmen s-a îmbrăcat prea frumos față de cât de oribila și jignitoare a fost ceremonia de deschidere a travestiților. Parcă se deschideau jocurile LGBT

  • Care prima doamna? CARMENITA LUI JOHANU ? NU -I MAI MAI SPUNETI PRIMA DOAMNA, CA NU ESTE, NU MERITA SI ACEST TITLU NU EXISTA IN ROMANIA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024