Prima pagină » Actualitate » Carmen Iohannis s-a făcut de râs la summit-ul francofoniei de la Paris! Ce detaliu din ținuta ei a surprins neplăcut

Carmen Iohannis s-a făcut de râs la summit-ul francofoniei de la Paris! Ce detaliu din ținuta ei a surprins neplăcut

09 oct. 2024, 08:50, 1 ,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Carmen Iohannis s-a făcut de râs la summit-ul francofoniei de la Paris. Prima Doamnă l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis la eveniment. Cei doi au călătorit de la Paris spre România la bordul unei alte aeronave de lux. Un detaliu din ținuta soției președintelui i-a surprins neplăcut pe cei care au luat parte la eveniment.

Carmen Iohannis s-a făcut de râs la summit-ul francofoniei de la Paris!

Carmen Iohannis a fost alături de soțul ei, președintele Klaus Iohannis, la cea de-a XIX-a ediție a Summitului Francofoniei, la Paris. La acest eveniment, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au vizitat pavilionul României din Village de la Francophonie. În cadrul vizitei la Paris, Carmen Iohannis a avut apariții care au fost dur criticate de către creatorii de modă și nu numai.

Prima Doamnă a comis-o din nou în materie de alegeri vestimentare. Astfel, la summit-ul Francofoniei, Prima Doamnă a apărut purtând o fustă sau o rochiță de vară, albă, cu broderie englezească (broderie în jurul unor găurele realizate în material), de culoare albă, care i-a lăsat genunchii la vedere. Unde mai pui că juponul era și el evident, pe dedesubt.

Marea problemă stilistică a venit printr-o altă piesă vestimentară pe care Carmen Iohannis a ales să o poarte pe lângă rochia cu găurele. Aceasta a optat pentru o gecuță de toamnă, neagră, de la Prada. Modelul matlasat subțire, cu cordon în talie și guler polo, care costă aproape 4.000 de euro, are un logo metalic Prada, triunghiular, pe piept. Stiliștii susțin că nu prea sunt permise asemenea meltenisme la evenimentele cu ștaif. Carmen Iohannis și-a completat ținuta cu balerini crem care au costat aproape 500 de euro.

La summit, Prima Doamnă a optat a îmbrăcat o rochie roșie, creație a Andreei Tincu.

O seri întreagă de gafe făcute de Carmen Iohannis

Nu este prima dată când Prima Doamnă Carmen Iohannis face alegeri vestimentare total greșite. Cel mai recent, în vară, Prima Doamnă a îmbrăcat o rochiță de la Dolce & Gabbana, pe materialul căreia apărea și numele casei de modă.

În luna aprilie a acestui an, când cuplul prezidențial a fost în Coreea de Sud, cei doi s-au ținut de mână. Protocolul interzice, în mod normal, astfel de gesturi în asemenea situații, cei doi având calitate oficială, de reprezentanți ai statului român.

La deschiderea noului an școlar, Carmen Iohannis a venit cu o rochie mini de culoare crem, cu imprimeuri grafice delicate, semnată de renumitul designer Tory Burch, care a atras atenția tuturor celor prezenți. Rochia aleasă de Carmen Iohannis face parte din colecția Tory Burch, și a fost un model foarte apreciat, care s-a epuizat rapid din stocul magazinelor online. Rochia graphic-print silk-twill minidress are un preț de 385 de lire sterline înainte de a fi sold out.

Acum, Carmen Iohannis s-a făcut de râs la summit-ul francofoniei de la Paris, iar pentru deplasarea la Paris, cuplul prezidențial a folosit două aeronave private. Cei doi au locuit într-un hotel exclusivist, unde tariful pentru o noapte de cazare variază între 2.500 și 22.500 de euro.

Comentarii
  • Bai, ati inebunit? Lasati baba sa se imbrace cum vrea ea. Ce mare scofala ca are nu stiu ce rochie cu gauri? Ha? Bani are din chirii, treaba ei ce face cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`