Prima pagină » Actualitate » Carmen Iohannis s-a făcut de râs la deschiderea noului an școlar? A ales o rochie mai scurtă ca de obicei

Carmen Iohannis s-a făcut de râs la deschiderea noului an școlar? A ales o rochie mai scurtă ca de obicei

10 sept. 2024, 08:32, 2 ,
în Actualitate

Începerea noului an școlar a reprezentat un bun motiv pentru mulți să se întrebe dacă se va face, din nou, de râs Carmen Iohannis. Soția președintelui României a fost prezentă la deschiderea anului școlar 2024 – 2025 la Colegiul Tehnic „Gheorghe Lazăr”, din Sibiu, unde este cadru didactic. Soția președintelui Klaus Iohannis a atras toate privirile cu ținuta ei.

Carmen Iohannis s-a făcut de râs la deschiderea noului an școlar?

Carmen Iohannis și-a făcut prezența la Colegiul Tehnic „Gheorghe Lazăr”, din Sibiu, încă de la primele ore ale dimineții, pentru a participa la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

„Mi-a fost dor de copii. A fost o zi plină de emoție și bucurie ca în fiecare început de an școlar și mă gândesc cu drag la toți elevii și părinții dințară, și bunicilor și le doresc tuturor un an bun și rezultate frumoase. Să auzi numai de bine”, a spus Carmen Iohannis

Soția președintelui Klaus Iohannis a ales să poarte o rochie cu mâneci lungi și până deasupra genunchilor, albă cu imprimeu florar, o geantă de umăr albă și sandale argintii.

Carmen Iohannis a purtat părul prins într-un coc lejer și o pereche de ocheilari de soare pentru a-și completă ținuta.

Anul trecut, Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie lungă până la gambe pentru festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Carmen Iohannis și-a exprimat dorința de a-și continua activitatea în învățământ încă doi ani, până la împlinirea vârstei de 66 de ani.

„Având în vedere că doamna Iohannis nu împlinește vârsta de 65 ani până la data de 01 septembrie 2024, acesta și-a exprimat opținea de a ramâne în activitate ca titular până la împlinirea vârstei de 65 de ani, în perioada prevăzută de calendarul mobilității personalului didactic”, au anunțat reprezentanții ISJ Sibiu.

Cine o îmbracă pe Carmen Iohannis

De-a lungul anilor, unele ținute recomandate de Andreea Țintu soției președintelui au fost criticate de designerii de modă celebri, precum Cătălin Botezatu. Dar stilista nu s-a declarat deranjată de părerile celorlalți cu privire la creațiile ei.

„Ținutele create de mine nu au fost criticate oficial de critici de moda. Într-adevăr, Cătălin Botezatu a fost singurul care și-a exprimat anumite păreri referitoare la ultimele ținute. Le-am perceput exact cum au fost, păreri personale, fără o baza reala. Personal, am sesizat de multe ori la colegi designeri anumite greșeli, sunt designeri care nu au nici o pregătire și se numesc designeri printr-un context anumit, dar am preferat să las criticilor de modă aceste comentarii. Daca ei nu le fac, atunci aceasta nu mai este problema mea”, a spus Andreea Tincu.

În ultimii ani, Carmen Iohannis s-a făcut remarcată de multe ori prin ținutele vestimentare controversate pentru care aceasta optează. Prima Doamnă a fost intens criticată pentru faptul că nu ar asculta sfaturile designerilor cu care colaborează.

Carmen Iohannis a stârnit numeroase dezbateri și discuții în jurul ținutelor sale, mai ales din cauza comportamentului său. Nu o dată soția președintelui Klaus Iohannis și-a modificat articolele vestimentare cumpărate de la case de modă de renume, pentru a le da o altfel de formă, nepotrivită.

Tocmai de aceea, mulți s-au întrebat dacă se va face, din nou, de râs, Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *