Prima pagină » Cultural » Carmen Iohannis, în fustă scurtă și pantofi roz, la balul de absolvire al elevilor ei din Sibiu. Prima Doamnă a atras toate privirile

Carmen Iohannis, în fustă scurtă și pantofi roz, la balul de absolvire al elevilor ei din Sibiu. Prima Doamnă a atras toate privirile

30 iun. 2022, 09:15, 2 ,
în Cultural

Carmen Iohannis a mers la balul de absolvire al elevilor săi într-o ținută care a atras atenția tuturor. Prima Doamnă a României a fost diriginta unei promoții de elevi care tocmai au terminat Liceul “Gheorghe Lazăr” din Sibiu și s-a alăturat celor care i-au fost elevi pentru petrecerea de promovare a bacalaureatului.

Unul dintre elevii săi, pe nume Mihăilescu Pavel, a reușit să ia BAC-ul cu media 10, iar soția președintelui Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își declară mândria și bucuria cu privire la

“Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!”, a scris doamna Iohannis pe Facebook.

Carmen Iohannis a atras toate privirile la balul de absolvire al elevilor ei din Sibiu

Ca de fiecare dată, ținuta soției președintelui României a ieșit în evidență. Carmen Iohannis a purtat o rochie bleu, fără mâneci, cu model floral, de lungime medie (până la genunchi). Rochia a fost accesorizată cu o pereche de sandale roz, iar părul a fost prins într-un coc lejer.

După obținerea mediei 10 la BAC, Pavel Mihăilescu, a avut numai cuvinte de laudă pentru Carmen Iohannis, declarând că a fost o dirigintă minunată.

“Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni”, a spus Pavel, potrivit turnulsfatului.ro.

Cât despre performanța de la BAC, Pavel a spus că nu s-a așteptat să aibă rezultate atât de bune.

“Acolo, la subpunctul C, de la ultimul exercițiu a picat fiziologia analizatorului cutanat și în dimineața cu examenul am spus să învăț asta, dar n-am făcut-o și exact asta mi-a picat. Recunosc că m-am blocat puțin când am văzut, dar se pare că m-am descurcat”, a adăugat tânărul.

Carmen Iohannis a impresionat si la dineul oferit de Letizia și Felipe ai Spaniei

Carmen Iohannis, soția președintelui României, se află împreună cu acesta la Madrid, unde NATO va face cele mai importante schimbări de după Războiul Rece. Analiștii îl numesc un „summit răscruce” în istoria de 73 de ani a Alianței Nord-Atlantice.

În mod normal, dineul presupune ca invitații să își facă apariția eleganți, în niciun caz prea casual, astfel că ar fi de preferat ca ținutele să fie mai degrabă clasice, sobre, în culori închise.

Carmen Iohannis preferă mai degrabă ținutele colorate, iar rochiile sau fustele pe care le poartă să nu îi acopere genunchii.

Comentarii
  • who cares?

  • Ce tot ridicati in slavi babatia asta stafidita? Se vede cat colo ca e o toapa ajunsa, fara pic de gusturi vestimentare. In octombrie ar trebui sa iasa la pensie. Ce veti mai scrie atunci despre hoasca ravasitoare? Ca e prima, cea mai tanara pensionara a tarii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`