Prima pagină » Actualitate » Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”

Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”

13 sept. 2024, 08:23,
în Actualitate

Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! Cunoscuta clarvăzătoarea a explicat de ce va câștiga Kamala Harris în fața lui Donald Trump. Carmen Harra a precizat că Harris are succesul îi e scris în zodiacul chinezesc.

Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA!

Clarvăzătoarea Carmen Harra a declarat că știe răspunsul la întrebarea care ține în tensiune întreaga planetă: Kamala Harris sau Donald Trump? Carmen Harra a spus că „zarurile au fost aruncate” pentru unul dintre candidați.

Clarvăzătoarea, stabilită de ani buni în America, a urmărit cu atenție dezbaterea care a avut loc între Kamala Harris și Donald Trump pe 10 septembrie, transmisă de ABC News și preluată de întreaga planetă.

Carmen Harra, care știe și cine va fi președintele României, a spus, la fel ca majoritatea care a urmărit dezbaterea și argumentele celor doi candidați, Kamala Harris a ieșit învingătoare fără drept de apel. În exclusivitate pentru FANATIK, Carmen i-a analizat pe cei doi și ne-a explicat și cum a ajuns să o cunoască pe vicepreședintă în anul 2019.

„Kamala a fost din multe puncte de vederii în topul discuției și l-a bătut cu propriile teme, cu propriile argumente. El răspunde prost la provocări, când e vorba de egoul lui, sare în sus. Ea l-a provocat și l-a bătut rău de tot. În toate statisticile se arată că ea a câștigat dezbaterea cu peste 60%.

Problema este, dacă te uiți dintr-un punct spiritual, ea este Dragon (n. red.: în zodiacul chinezesc) și nu poți niciodată să bați pe cineva Dragon în Anul Dragonului. Eu am spus la un podcast făcut de Comedy Central, în februarie, și m-au întrebat între Biden și Trump cine ajunge și am zis că niciunul. Am zis că ăsta e un an feminin în care Trump trebuie să meargă contra unei femei, nu contra unui bărbat. În februarie nu se știa că dispare Biden, nimic în genul ăsta“, a precizat Carmen Harra.

Carmen Harra, despre Donald Trump: „E un narcisist din ăsta malign!”

Clarvăzătoarea, care vorbea despre noul Mesia, a precizat că toate încercările lui Donald trumo sunt legate de femei.

„El are de pătimit din cauza femeilor, pentru că a fost mereu abuziv, atâtea neveste și atâtea încurcături. Dacă o luăm spiritual, Kamala câștigă în fața lui. Nimeni nu se gândește că 2024 e an feminin, are energie feminină. Femeia e avantajată în fața bărbatului. Întâi am crezut că e Hillary, dar uite că n-a fost ea, deși ea a câștigat, în teorie, nu el, dar de data asta el e halit. Românii îl iubesc pe Trump și n-am să înțeleg de ce. El e un narcisist din ăsta malign. Nu zice nimeni că n-a făcut economia să fie bună, dar are probleme mentale foarte grave, plus că are aproape 80 de ani. Ce să mai facă la vârsta asta? Să mai lase și pe alții”, a comentat Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a povestit cum a decurs întâlnirea ei cu Kamala Harris, la un eveniment în anul 2019.

„Kamala a fost foarte drăguță, foarte fermă, foarte fair-play, dintr-o bucată. A fost directă la subiect. Am vorbit cu ea despre un eveniment pe care-l făcea Leonardo DiCaprio în California, organizat de o prietenă de-ale mele. Era un eveniment din ăsta să salvăm planeta, care trece prin toate transformările astea climatice, pe care eu le resimt în Florida. M-a strâns de mână, m-a luat în brațe, a fost extraordinar de drăguță. Dar de atunci nu am mai văzut-o, nu am mai fost la evenimente unde era și ea”, a mai zis Carmen Harra, care ştie viitorul preşedinte al SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *