Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023. Ce urmează să se întâmple

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023. Ce urmează să se întâmple

07 dec. 2022, 13:13,
BZI.ro, în Radio

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut recent mai multe previziuni pentru anul 2023, unele dintre acestea fiind îngrijorătoare. Totodată, fosta componentă a grupului Trio Expres a vorbit și despre cum arată soarta României anul viitor. Astfel, din punctul de vedere al lui Carmen Harra, putem să evităm răul cel mai mare dacă ne trezim la timp.

Carmen Harra este o fostă cântăreață de muzică ușoară, pop-dance, latino și populară și scriitoare de origine română, care s-a stabilit în Statele Unite ale Americii din 1983. Și-a început cariera la 16 ani sub numele Carmen Mureșan, iar între 1979 și 1987 a făcut parte din grupul muzical Trio Expres. De mai mulți ani, însă, după ce s-a stabilit în America, aceasta s-a axat mai mult pe predicții.

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023

Potrivit clarvăzătoarei Carmen Harra, anul 2023 ar putea aduce un colaps economic de mari proporții în toată lumea. Nu în ultimul rând, ar putea apărea noi provocări și în domeniul sănătății.

„Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a avertizat Carmen Harra, subliniind că anul 2023 este un an de trezire și că ar fi primul an de iluminare din ciclul următorilor 11 ani.

De asemenea, potrivit previziunilor făcute de Carmen Harra, anul 2023 ar putea aduce provocări şi în domeniul sănătății. Clarvăzătoarea a reamintit că pandemia COVID-19 a fost doar o etapă, iar în anul următor omenirea s-ar putea confrunta cu un nou virus.

„Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. (…) Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos. Nu vreau să vă sperii. Predicția previne, te avertizează şi îţi pune în lumină oportunitatea. Dacă eşti deștept poţi să eviți asta”, a mai spus Carmen Harra.

„România are o nouă șansă pentru a repara greșelile”

În ceea ce privește ţara noastră, Carmen Harra spune că anul 2023 aduce oportunitatea pentru reintegrare energetică.

„Există o reîntoarcere energetică, o reintegrare. Românul își va dori să-și repare greșelile și să acționeze”, a precizat Carmen Harra.

Nu în ultimul rând, clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit şi despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Potrivit previziunilor acesteia, anul 2023 va aduce sfârșitul războiului pentru că Vladimir Putin va intra sub steaua a trei de șapte.

„Este sub steaua a trei de șapte: cifra personală, cifra anului și cifra destinului. Forța lui energetică se termină aici, sub coincidența cifrei 7”, a conchis clarvăzătoarea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *