Prima pagină » Cancan » Carmen Harra, previziuni despre războiul din Ucraina: „Putin o să piardă”

Carmen Harra, previziuni despre războiul din Ucraina: „Putin o să piardă”

01 mart. 2022, 12:30,
în Cancan

Carmen Harra a făcut câteva previziuni referitoare la conflictul ruso-ucrainean, care a pus întreaga lume pe jar de la debutul său, de acum șase zile. Mai mult, celebra prezicătoare este de părere că acest război va dura mai mult decât se crede. Cu toate acestea, Carmen Harra a spus că în cele din urmă, Vladimir Putin va fi învins.

Carmen Harra a plecat din România în 1983, pe vremea când era cunoscută drept membră a formației Trio Expres. Cântăreaţa Carmen Mureşan, odată ajunsă în Statele Unite, n-a renunţat la muzică, dar şi-a cultivat un dar pe care şi l-a descoperit de mică. Iar acest talent a făcut-o faimoasă şi foarte căutată de personalităţile lumii. Ea spune că este consultată de foarte multe persoane şi i se cere sfatul mai înainte de-a lua decizii. Acum, ea a făcut unele predicţii importante şi a precizat ce ne aşteaptă în perioada următoare.

Carmen Harra, previziuni despre războiul din Ucraina

Carmen Harra este de părere că războiul nu se va termina repede. Totodată, ea a făcut mai multe referiri și despre Vladimir Putin, liderul de la Kremlin care a pus lumea pe jar. Celebra prezicătoare a mărturisit, într-o emisiune televizată, că este conștientă de faptul că toată lumea își dorește ca războiul anului 2022 să se termine cât mai repede. Cu toate acestea, din nefericire, luptele vor continua.

„S-ar putea să dea un pas înapoi, dar știți cum e la război, un pas înainte, doi pași înapoi. S-ar putea să dea un pas înapoi, dar nu trebuie crezut. Pentru că dacă ne uităm la istoria omenirii, vedem că este un pas înapoi, dar doi pași înainte. Își dă seama și pregătește o altă modalitate de atac. Pe moment, ca să deruteze, are o tactică absolut incredibilă”, precizează Carmen Harra.

Fosta interpretă de muzică ușoară a mai menționat că Vladimir Putin este o persoană influentă și extrem de pregătită pentru acest atac. Ea spune despre liderul de la Kremlin că este un om care are o armată foarte puternică și care își dorește să pună mâna pe tot mai multe țări, cum ar fi Ucraina, Moldova, dar și Georgia. Dincolo de faptul că s-a arătat dezamăgită că Ucraina luptă singură în acest război, ea a spus că la un moment dat totul se va schimba. Iar atunci, Putin va fi învins.

Ce se întâmplă cu omenirea după pandemie

De asemenea, Carmen Harra a mai precizat că este posibil ca România să plătească pentru sancțiunile și măsurile luate împotriva Rusiei. În plus, prezicătoarea a mai vorbit și despre pandemia de coronavirus, criză economică ce va urma, respectiv războaiele. Ea a spus că nu vom mai reveni niciodată la perioada dinainte de pandemie, chiar dacă aceasta este pe sfârșite.

Carmen Harra spune că pandemia va fi urmată de alți 13 ani de greutăți pentru toată lumea. Ea crede că va izbucni un război atipic, iar tot ce știm acum despre sistemul financiar se va prăbuși și vor apărea noi entități fnanciare, adică un alt mod de a ne referi la bani.

„Nu va fi un război clasic, cu bombe și tancuri, însă va fi ceva care va zgudui omenirea din temelii și care va schimba lumea pentru totdeauna. Băncile se vor prăbuși și vom avea un nou sistem monetar, iar formele de guvernământ se vor schimba sub presiunea protestelor de stradă”, a mai spus Carmen Harra, legat de aceste previziuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *