Prima pagină » Cultural » Carmen Harra, previziuni despre Kate Middleton. “Codul ei de viață nu o ajută foarte mult…”

Carmen Harra, previziuni despre Kate Middleton. “Codul ei de viață nu o ajută foarte mult…”

04 iul. 2024, 12:54,
BZI.ro, în Cultural

Clarvăzătoarea Carmen Harra a lansat o serie de previziuni tulburătoare legate de starea de sănătate a lui Kate Middleton, sugerând totodată posibile tensiuni în relația sa cu Prințul William. De asemenea, a anticipat dificultăți ce ar putea afecta familia regală britanică.

Familia regală a fost zguduită recent de dezvăluirea tulburătoare a diagnosticului grav de cancer al lui Kate Middleton.

Carmen Harra, previziuni despre Kate Middleton

Carmen Harra anticipează o evoluție a bolii lui Kate Middleton, dar exprimă totodată o încredere fermă în capacitatea sa de a depăși această provocare, datorită forței și tenacității sale excepționale.

Aceasta consideră că mariajul dintre Kate Middleton și Prințul William a traversat momente dificile, dar fundamentul relației lor rămâne extrem de puternic. Această conexiune solidă este susținută și de compatibilitatea lor numerologică, amândoi având cifra 2 în destin.

“În momentul în care apare o ruptură sau o trădare între doi oameni, este ca și cum ar fi un fel de divorț. Reconstruirea relației este foarte dificilă. Cei cu funcții importante nu renunță ușor; dacă ar fi fost oameni obișnuiți, Kate și William ar fi divorțat. Pentru ei este mai complicat, dar un divorț nu înseamnă doar o formalitate la notar.

Lovitura primită de Kate este dramatică! Cancerul ei, din ceea ce simt intuitiv, progresează destul de rapid! Îmi doresc să se recupereze pentru că are trei copii și a intrat într-o familie cu responsabilități grele.

Kate are o legătură karmică cu William; nu s-au întâlnit întâmplător și amândoi au cifra 2 în destin.

Codul ei de viață nu o ajută prea mult în această încercare, dar există speranța că va trece peste ea. Îi doresc din toată inima să fie bine. A trecut prin intervenții chirurgicale majore, iar detalii exacte despre problemele sale nu sunt cunoscute, dar știu că este un suflet bun.

Ea s-a născut o femeie simplă, dar destinul a adus-o în această poziție. Kate și William s-au mai întâlnit într-o altă viață”, a spus Carmen Harra în emisiunea sa.

Kate Middleton, prima apariție publică la „Trooping the Colour”

Kate Middleton a avut prima apariție publică la „Trooping the Colour”, cu ocazia regelui Charles al III-lea. De la Crăciun, Regina Elisabeta a II-a a absentat din aparițiile publice.

Lipsa sa a fost cauzată de o intervenție chirurgicală abdominală complicată, urmată de tratament chimioterapic pentru cancer. Recent, spre bucuria poporului britanic, regina a revenit în lumina reflectoarelor, etalând din nou zâmbetul său cald și eleganța desăvârșită care o caracterizează.

Din caleașă, unde se afla alături de cei trei copii, Kate a adresat un salut zâmbitor mulțimii care o aclama.

Carmen Harra a lansat o serie de previziuni tulburătoare legate de starea de sănătate a lui Kate Middleton, dar toată lumea speră ca aceasta să îsi revină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *