Prima pagină » Cancan » Carmen Harra, previziuni despre ce se întâmplă în SUA, după alegeri
Carmen Harra, previziuni despre ce se întâmplă în SUA, după alegeri

Carmen Harra, previziuni despre ce se întâmplă în SUA, după alegeri

13 nov. 2020, 12:19,
în Cancan

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a făcut unele previziuni despre situația actuală și ce se va întâmpla în SUA, după alegeri. Aceasta spune că lucrurile sunt departe de a se liniști peste Ocean, chiar dacă reprezentantul democrat a fost desemnat câștigător.

Alegerile în SUA s-au încheiat, Joe Biden a fost desemnat câștigător, însă Carmen Harra spune că lucrurile sunt departe de a se liniști peste Ocean.

Carmen Harra, previziuni despre situația din SUA de după alegeri

Chiar dacă alegerile s-au încheiat în SUA, iar datele prezentate arată că Joe Biden este câștigător, Donald Trump contestă acest lucru. Mai mult, cel care a fost timp de 4 ani președintele Americii susține că a fost furat la voturi și a dat în judecată mai toate statele americane unde a pierdut. Agitația de acum din SUA nici nu se va încheia prea curând, susține Carmen Harra, celebra prezicătoare stabilită de ani buni în SUA.

Lui Joe Biden îi va fi greu să-l scoată pe Trump din Casa Albă. Însă, el va fi președinte, eu sunt sigură de acest lucru. Pericolul care ne pândește din cauza ambiției lui Trump este un război civil. El face politica asta de intimidare, Trump nu vrea să lase puterea. Lui îi este frică sa iasă din Casa Albă și pentru că are niște procese de fraudă, a impus niște taxe false. El a avut niște planuri care nu trebuiau să se încheie așa. Frauda în SUA este pedepsită grav. La un moment dat chiar a facut o declarație nefericită: «dacă eu nu o să mai fiu președinte, o să plec din țara asta»”, a declarat zilele trecute Carmen Harra.

Numele lui Donald Trump va ramane legat de pandemia de coronavirus

Pe de altă parte, Carmen Harra susține că numele lui Trump va rămâne legat de pandemia de coronavirus. Plecarea lui de la Casa Alba va fi cumva marcată și de sfârșitul pandemiei, mai ales că acum există și un vaccin.

Înainte de alegerile din SUA, Carmen Harra a prezis că Joe Biden va fi noul președinte al Americii. Ea însă susține că adevăratul câștigător al acestor alegeri, omul care va conduce de fapt America, va fi vicepreședinta lui Joe Biden, Kamala Harris.

Vicepreședinta lui Biden va ajunge într-un final președintele Americii. Aceasta este predicția mea, Biden este și foarte în vârstă”, a spus Carmen Harra despre Joe Biden, care pe 20 noiembrie va împlini 78 de ani.

Carmen Harra și-a schimbat numele

În urmă cu trei ani, Carmen Harra a deschis un proces în care a dat în judecată statul român, în încercarea de a-și recupera o vilă cochetă din centrul Capitalei. În respectivele documente oficiale, multe depuse chiar în toamna acestui an, se observă că fosta componentă a trupei Trio Expres și-a schimbat numele!

Astfel, în dreptul clarvăzătoarei judecătorii bucureșteni au trecut următoarele noi date la rubrica nume: Rich Olivia (fostă Nicodivi Carmen Harra Doina Mureșan). De altfel, și unele firme din Statele Unite ale vedetei sunt trecute sub același nume.

Însă dincolo de toate acestea, Carmen Harra va continua să facă previziuni despre ce se întâmplă în SUA după alegeri, dar și în lume…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *