Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Harra, predicții despre România! Cât de afectați vom fi de inflație și război

Carmen Harra, predicții despre România! Cât de afectați vom fi de inflație și război

15 iun. 2022, 14:02, 1 ,
în Radio

Cunoscuta vedetă Carmen Harra a făcut recent o serie de predicții despre România, în contextul războiului din țara vecină și al inflației. Potrivit celebrei prezicătoare, ne vom confrunta cu anumite momente dificile, însă vom avea parte și de aspecte pozitive. Astfel, Carmen Harra vorbește de anumite lucruri karmice neterminate și de iminența celui de-al Treilea Război Mondial.

Recent, Carmen Harra a explicat semnificațiile numerelor ce au dus la izbucnirea războiului din țara vecină cu noi, Ucraina. Prezicătoarea a amintit și de faptul că încă nu am scăpat cu totul de pandemie. Cu toate acestea, pe lângă veștile triste, Carmen Harra spune că românii vor avea şi câteva motive de bucurie.

Pandemia nu s-a încheiat

Nu în ultimul rând, clarvăzătoarea susţine că pandemia de COVID-19 nu este încă încheiată! Așadar, chiar dacă puterea virusului a mai slăbit iar numărul de infectări este în scădere, nu trebuie să lăsăm garda jos.

„A afectat toată lumea. Ne-a afectat mental, ne-a afectat psihologic, ne-a speriat, ne-a demoralizat, ne-a scos din zona noastră de confort, ne-a făcut să ne interorizăm, ne-a făcut să ne întrebăm ce se va întâmpla cu noi. Mai mult ca oricând, în timpul pandemiei, oamenii au devenit anxioși, au devenit deprimați. A apărut un sindrom psihic de depresie generalizată, în gândirea colectivă a oamenilor, care încă mai continuă să se manifeste. N-am scăpat definitiv de el, foarte periculos, de altfel”, a transmis Carmen Harra.

Carmen Harra, predicții despre România

Celebra prezicătoare a făcut câteva precizări în legătură cu viitorul țării în contextul politic actual, dar şi economic. Carmen Harra nu s-a sfiit în a da câteva declarații destul de sumbre cu privire la viitorul României, ținând cont de războiul din țara vecină, dar și de inflația cu care ne confruntăm. Astfel, ea spune că cele două Războaie Mondiale dar și cel din Ucraina încep sub incidenţa aceleiași cifre 5. Iar aceasta înseamnă război în dimensiunea a cincea, adică moartea.

„Iisus a murit în a cincea zi a săptămânii. Acest război începe în aceeași vibrație. Experimentam aceleași lucruri karmice neterminate. Cei care au generat ceva, generează și al Treilea Război Mondial”, spune Carmen Harra.

Cum ne va afecta războiul și inflația

Mai mult, prezicătoarea este ferm convinsă că al Treilea Război Mondial va izbucni în curând însă țara noastră nu va fi afectată foarte tare. Cu toate acestea, ea spune că nu este ușor să trăiești cu războiul la graniță.

„România nu va fi afectată de acest război. Nu este ușor să trăiești cu războiul la graniţă. Suntem la un pas de unde se arunca bombe. Ele afectează și pământul nostru. Radiații nucleare, aici este problemea. Toață lumea este afectată de inflație. Toți acești lideri ai lumii nu controlează inflația. Ne vom confrunta cu un colaps financiar. Până în 2025-2029 vom asista la multe schimbări. Soluția este la sistemul monetar. Dispar monedele de hârtie, dispare euro, dispare leul de hârtie”, a atras atenția Carmen Harra.

Comentarii
  • In afara de disparitia banilor dispar si Politicienii Corupti precum si Guvernele vandute Entitatilor Straine care au devalizat ECONOMIA NATIONALA? Daca da, atunci avem SPERANTA REDRESARII(PNNRE= VISE). Romania asta ai votat acum suporta rezultatul, te Iubesc asa cum Esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *