Prima pagină » Cancan » Carmen Harra, predicție despre România. “E un an plin de cutremure…”

Carmen Harra, predicție despre România. “E un an plin de cutremure…”

02 apr. 2024, 09:10,
în Cancan

Carmen Harra a făcut o nouă predicție sumbră despre România. În cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, faimoasa clarvăzătoare a avertizat populația română că în 2024 țara noastră va fi afectată de o serie de cutremure repetate în zona Vrancei, cu o magnitudine destul de semnificativă.

Carmen Harra a afirmat că, într-o astfel de situație, românii ar trebui să fie pregătiți, în special autoritățile, lucru care nu se întâmplă în prezent, mai ales în București. Cu toate acestea, există și aspecte pozitive ale previziunilor făcute de Carmen Harra.

În ciuda faptului că seismele vor fi dese, nu vor exista victime.

Carmen Harra, predicție despre România

Carmen Harra aduce o nouă predicție pentru români. Clarvăzătoarea a dezvăluit că țara noastră va fi afectată de cutremure, iar anul 2024 este considerat un an karmic și destul de periculos.

„Anul ăsta este un an plin de cutremure și metaforic vorbind, în sensul de schimbări uriașe, care vin peste noapte, la care nu ne așteptăm, care ne surprind, ne schimbă direcția, gândirea. În mod real, este și un an seismic.

Motivul pentru care am plecat din România sunt cutremurele. Anul ăsta o să fie cutremure, dar mai bine mai mici, să nu cumuleze unul atât de mare.

Totuși, nu va fi unul care să reclădească ce s-a întâmplat în 1977. Românul nu e pregătit, Capitala nu e pregătită în niciun fel. Anul 2024 este un an karmic, pentru că are cifra 8, deci tot ce am trăit, se poate repeta.”, a declarat Carmen Harra.

Ce fenomene vor fi în România, în 2024

Carmen Harra a mai spus că în 2024 vor avea loc câteva fenomene naturale și transformări, despre care poate nu suntem pregătiți, dar trebuie să le luăm în considerare.

„2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească.

Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm. Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure. Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări.”, a precizat Carmen Harra, la WOWnews.

Recent, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, Carmen Harra a făcut o nouă predicție sumbră despre România.

Comentarii
  • Cutremur în capul ei

  • Și tir, „cititoare în stele”, nu este al tău a ști ce va aduce ziua de mâine!! Ești doar un parazit care trăiește pe spinarea naivilor, și spre fericirea ta, sunt destui. La muncă jigodie, că toată viața așa ai trăit.

  • Șictir, „cititoare în stele”, nu este al tău a ști ce va aduce ziua de mâine!! Ești doar un parazit care trăiește pe spinarea naivilor, și spre fericirea ta, sunt destui. La muncă jigodie, că toată viața așa ai trăit.

  • iarăși îi dați platformă cobei, pardon „celebrei clarvăzătoare” pt. inepțiile ei?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024