Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Harra, dezvăluiri incredibile despre familie. Ce nume trebuia să aibă celebra prezicătoare

Carmen Harra, dezvăluiri incredibile despre familie. Ce nume trebuia să aibă celebra prezicătoare

04 oct. 2023, 15:14,
în Radio

Celebra prezicătoare Carmen Harra se referă mai mereu la viitor, însă acum a făcut câteva dezvăluiri despre familie, mai precis despre trecutul ei. Fosta componentă a Trio Express a vorbit cu multă căldură despre tatăl său, care a fost un „om excepțional”. Nu în ultimul rând, Carmen Harra își amintește cu nostalgie despre lecțiile de viață primite de la părintele său.

Carmen Harra este o cântăreață de muzică ușoară, prezicătoare și scriitoare stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983. A început să cânte de la 9 ani, dar și-a început cariera la 16 ani sub numele Carmen Mureșan. De mulți ani, aceasta a făcut carieră ca prezicătoare, susținând că multe vedete de peste Ocean i-au cerut sfatul. De obicei, Carmen Harra vorbește despre ceilalți. Recent, însă, și-a amintit despre familia sa și a făcut dezvăluiri neașteptate.

Carmen Harra, dezvăluiri incredibile despre familie

Celebra prezicătoare, stabilită de mulți ani în America, și-a amintit mai cu seamă despre tatăl ei, un om „absolut excepțional”, din genul celor care nu se mai nasc în zilele noastre, după cum a spus ea. Dacă până acum și-a ținut viața personală departe de ochii lumii, acum vedeta s-a deschis ca o carte misterioasă în cadrul emisiunii Online story by Cornelia Ionescu.

Carmen Harra a povestit că tatăl său a luptat pe front, în cel de-al Doilea Război Mondial, la doar 22 de ani. Bărbatul se numea Victor și a trecut prin multe momente imposibil de descris după ce s-a rănit grav, pe front. Potrivit prezicătoarei, părintele său a fost la un pas de moarte atunci când o bombă a căzut chiar în clădirea în care se adăpostea alături de ceilalți soldați.

„Tatăl meu, la 22 de ani, lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial și a fost împușcat săracul în picior. El a venit din Rusia, până la țară, lângă Cluj, la Gherla, cu calul. Stătea într-o mică clădire și a căzut o bombă, iar în partea unde a căzut bomba era ordonanța cu restul ofițerilor, cine era pe război. Restul au murit, au scăpat doar el cu calul.

Ne povestea cum a rămas surd de o ureche și când mama se certa cu el, se întorcea cu acea ureche spre ea ca să nu o mai audă. Calul lui se chema Doina și când eu m-am născut, s-a gândit să-mi dea mie numele Doina, după calul lui. Spunea că acel cal i-a salvat viața”, și-a amintit cu nostalgie Carmen Harra.

Ce sfaturi și lecții de viață a primit de la părintele său

De la tatăl ei, Carmen Harra a învățat multe. Una dintre lecțiile importante pe care acesta i le-a dat fiicei sale a fost aceea că „tăcerea este aur”. Apoi, sfatul lui, cu limbă de moarte, a fost să stea întotdeauna dreaptă în fața vieții, fără să se plângă.

„Am o mare iubire și prețuire pentru el, pentru caracterul lui. Îl chema Victor și a fost un om absolut excepțional, m-a învățat să stau drept în fața vieții și să nu mă plâng. Îmi spunea mereu că tăcerea este de aur. A fost o generație extraordinară, parcă nu se mai naște așa ceva. Au fost oameni care au stat demni în fața vieții.

Ai deschis o cutie a vieții mele, unde m-ai atins la o coardă sensibilă, dar mi-a făcut mare plăcere să-l menționez pe tatăl meu, de la care zic eu că am acumulat foarte multă înțelepciune”, a mai spus Carmne Harra.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`