Prima pagină » Cancan » Carmen Harra, despre Petrică Mâțu Stoian: ”Avea plămânii foarte afectați după COVID-19”

Carmen Harra, despre Petrică Mâțu Stoian: ”Avea plămânii foarte afectați după COVID-19”

09 nov. 2021, 11:10,
BZI.ro, în Cancan

Carmen Harra a făcut o serie de dezvăluiri dureroase despre Petrică Mâțu Stoian. Potrivit acesteia, artistul ar fi avut șanse să trăiască. Vestea că Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață a venit ca un fulger pentru întreaga lume a muzicii populare, dar și pentru fanii acestuia.

Cântărețul a murit la vârstă de 61 de ani, în urma unui tratament pe care începuse să-l facă după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Carmen Harra crede că Petrică Mâțu Stoian mai avea o șansă să trăiască

Celebra clarvăzătoare crede că interpretetul de muzică populară mai avea o șansă să trăiască dacă ajungea mai devereme la spital. Prezicătoarea a dezvăluit că vârsta la care ar fi trebuit să moară artistul era de 79 de ani, nu de 61.

”Codificarea lui arată că putea trăi până la 79 de ani. La 61 de ani apare, într-adevăr, o cumpănă (are cifra 7 în codul destinului, 6+1=7) pe care însă o putea depăși dacă acționa la timp. Dacă ajungea la spital, măcar cu câteva ore înainte, acum trăia. Avea plămânii foarte afectați după covid și avea nevoie urgentă de tratament specializat, terapia cu ozon nu a fost cea mai inspirată decizie pentru starea lui”, a spus Carmen Harra pentru playtech.ro.

Mâțu Stoian și-ar fi presimțit moartea

Carmen Harra susține că Petrică Mâțu Stoian și-ar fi presimțit moartea deoarece a început să se ingrjeasca de locul de veci din timp.

“A avut premoniția unei cumpene în viața lui și s-a pregătit de moarte, așa se explică grija din ultima perioadă pentru locul lui de veci. El se simțea foarte obosit, chiar dacă aparent era bine și încerca să își reia activitatea normală. Îmi pare rău pentru el, a fost un artist foarte talentat și putea să trăiască și să ne încânte, mai departe, până la 79 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată mai sus.

Înmormântarea artistului va avea loc mâine, pe 10 noiembrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova.

Ce avere a lăsat în urmă cântărețul de muzică populară

Petrică Mâțu Stoian a fost unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret de muzică populară a avut o carieră de mare succes și reușise să ajungă la un nivel înalt în urma zecilor de ani de când ne încânta cu piesele sale. Se pare că a agonisit o avere mare în tot acest timp de care, însă, nu s-a putut bucura prea mult.

Acesta povestea la un moment dat că a câștigat foarte bine după ce s-au dat ordonanțele la mineri, în perioada 1985-1996. Se spunea atunci că un artist de rangul lui câștiga atunci până la 15 milioane de lei (vechi), o sumă considerabilă în acea perioadă. Acum, acesta încasa chiar și 1100 de euro pentru o oră de cântat la evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *