Prima pagină » National » Carmen Harra, despre ce se va întâmpla peste 50 de ani cu România: „Fenomenul va ului planeta”
Carmen Harra, despre ce se va întâmpla peste 50 de ani cu România: „Fenomenul va ului planeta”

Carmen Harra, despre ce se va întâmpla peste 50 de ani cu România: „Fenomenul va ului planeta”

21 aug. 2024, 12:19, 1 ,
în National

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a vorbit recent despre ce se va întâmpla peste 50 de ani cu România, dar și care vor fi problemele majore. Potrivit acesteia, vom avea parte de surprize frumoase în următoarea jumătate de veac. Totodată, Carmen Harra a vorbit și despre alegerile prezidențiale care au loc anul acesta.

Carmen Harra a venit cu noi previziuni pentru români, pentru perioada imediat următoare dar și pe termen lung. Tot ce a prezis clarvăzătoarea se bazează pe numerologie, susținând că anul acesta este unul al judecății și al seismelor politice. În ceea ce privește România pe termen lung,, ea spune că ne așteaptă lucruri frumoase.

Carmen Harra, despre ce se va întâmpla peste 50 de ani cu România

Carmen Harra a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit deschis despre viitorul României și ce prevede legat de acesta. Astfel, previziunile sale au fost făcute pentru următorii 50 de ani.

Următorii 50 de ani par să vină cu surprize frumoase pentru România. Carmen Harra vede speranță și o ascensiune a țării noastre.

„În 50 de ani de acum încolo, emigrația popoarelor va ului planeta. Ar trebui să ne întrebăm dacă în următorii 50 de ani va mai exista frumoasa Europă pe care o știm noi sau chiar America. Dacă ne întoarcem acum 50 de ani, nimeni nu s-ar fi așteptat la ce se întâmplă acum.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la fluxul acesta de emigranță. Din punctul acesta de vedere, România și-a păstrat integritatea. România este ceea ce se numește Grădina Maicii Domnului, are toate șansele să se ridice în perimetrul european. În viitor, are șanse să se afirme în lumea mondială. A făcut-o în trecut și își va recăpăta teritoriile. Sunt niște surprize mari în anii care vin, care dă posibilitatea României să devină ce a fost odată. Transformările vin pozitive pentru România, indiferent de cine va ajunge la președinție”, a explicat Carmen Harra.

Candidat surpriză la alegerile din România

Și pentru că alegerile pentru următorul președinte al României se apropie, Carmen Harra a făcut și primele presupuneri. Acceasta vede în cursă o femeie ambițioasă, care ne va lua pe toți prin surprindere.

„Ce simt eu în România este dorința uriașă de schimbare. Văd la conducerea României, de multă vreme, o femeie, vorbesc demult de o femeie blondă, ba mai mult spun că femeia blondă va intra în concurență cu o altă femeie. Iată că se adeverește, deoarece recent, în afară de Diana Șoșoacă, și-a mai anunțat candidatura încă o femeie. Ne trebuie cineva care să vindece rănile poporului și să scoată toată demagogia veche, să facă curățenie din rădăcină.

Nici o femeie de fier, că ele nu au fost prea multe în istoria omenirii. Văd o surpriză. Exact așa cum ne-a surprins Iohannis când a apărut de unde nici nu crezi și acum de unde nici nu crede, vin surprizele. Surprizele sunt uriașe anul ăsta când e vorba de Președinție. Dorința de schimbare este puternică”, a mai spus Carmen Harra, la „Online story”.

Comentarii
  • DIANA SOSOACA VA FI PRESEDINTA ROMANIEI! Celalta feneie Lasconi a aparut de cateva luni, pana atunci nu a auzit nimeni de ea , nu are niciun aport pentru romani si Romania, niciun merit,nu are nicio experienta, pregatire , competenta sa fie presedinta Romaniei. In plus este presedinta Usr partidul lui Coldea care stim cine este si care a luat cetatenie americana, sustine paganismul si LGBT , le trage cu bautura si mai mult doreste sa-si scoata in evidenta frumusetea fizica, sa epateze cu eleganta imbracamintei . Romania nu are nevoie de asa presedinta , intre Doamna SOSOACA si L asconi este o diferenta de la cer la pamnat, SOSOACA are toate meritele , Kasconi niciun merit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 august 2024
19 august 2024