Prima pagină » Actualitate » Carmen Harra avertizează că vor dispărea banii fizici: „Va fi o singură monedă!”

Carmen Harra avertizează că vor dispărea banii fizici: „Va fi o singură monedă!”

28 oct. 2024, 08:24,
în Actualitate

Carmen Harra avertizează că vor dispărea banii fizici. Cunoscuta clarvăzătoarea a vorbit despre schimbările pe care le-ar putea suferi omenirea în următorii ani. Aceasta a fost de părere că nu doar leul, dar și alte monede vor dispărea, urmând să fie o singură monedă virtuală unică.

Carmen Harra avertizează că vor dispărea banii fizici

Carmen Harra a vorbit recent despre schimbările pe care le-ar putea aduce anii viitori, dar și despre modificări ce vor veni treptat, în următorii ani și se vor instala în societate.

Carmen Harra a spus că banii nu vor mai avea, într-o zi, forma pe care o au în prezent și va exista o singură monedă, aceasta fiind una virtuală. Cunoscuta prezicătoare a vorbit și despre problemele cu care se confruntă omenirea în prezent, aducând în discuție problema scumpirilor la alimente, situație cu care se confruntă și americanii, dar și europenii.

Carmen Harra, care prevede un 2025 amenințat de un război puternic, a precizat că mare parte din veniturile familiei sale se duc pe mâncare și nu de puține ori cumpărăturile nu sunt prea multe, astfel că aceeași sumă mai lasă la magazin și peste alte câteva zile.

„Ne îndreptăm spre schimbări monetare care afectează economia. Ne îndreptăm spre o monedă electronică. Ne îndreptăm spre o recesiune, Nu mai poți să îți iei o casă, prețurile la mâncare, la mine în familie sunt 6.000 – 7.000 de lună doar pe mâncare.

Nu am crezut niciodată că vom ajunge să intrăm într-un market și să lăsăm sute de dolari fără să cumpărăm nimic. Este extrem de costisitor și sunt sigură că la fel este și în România și în alte părți ale lumii”, a spus Carmen Harra.

Banul fizic nu o să mai existe

Carmen Harra, care știe cine câștigă alegerile prezidențiale, a fost de părere că banii fizici vor dispărea în câțiva ani, moment în care vom mai putea avea acces doar la monede virtuale sau plăți online.

„Se închid filialele bancare. Toți își închid filialele. Dacă eu nu am cum să mă duc la filiale să scot bani, nu mai am bani cash. Eu am o sumă, undeva, într-un cont care este o sumă, dar pe care nu pot să o ating decât dacă fac un transfer.

Nu mai am acces la banul fizic. Peste tot în lume, nu știu dacă în România s-a întâmplat să se închidă filialele, dar o să se întâmple, pentru că este un proces mondial. Trecem numai spre moneda electronică, ceea ce am anticipat de mulți ani“, a mai zis Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a menționat că banul fizic nu o să mai existe.

„Electronizarea aceasta care ne face să avem iluzia banilor, nu realitatea fizică. Acum 40 de ani eu am spus că în Europa va fi o singură monedă și până la urmă s-a ajuns la euro. Banul fizic nu o să mai existe. În lume va fi o singură monedă. Una singură care poate va fi electronică. La fel se transformă și conceptul de economie, se transformă și conceptele politice”, a opinat Carmen Harra, care avertizează că vor dispărea banii fizici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024