Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Harra are casa distrusă de un ciclon. Ce sumă trebuie să investească pentru reparații

Carmen Harra are casa distrusă de un ciclon. Ce sumă trebuie să investească pentru reparații

01 mai 2023, 09:21,
BZI.ro, în Radio

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra are din nou probleme după ce casa din Florida i-a fost distrusă de un ciclon. Oricum, nu e prima dată când vedeta este afectată de furia naturii, în urmă cu câțiva ani, uraganul Irma producându-i pagube serioase la vilă. De data aceasta, Carmen Harra va avea de cheltuit undeva la 100.000 de dolari pentru reparații.

Carmen Harra, în vârstă de 68 de ani, este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din țara noastră. De-a lungul anilor, ea a devenit extrem de apreciată datorită previziunilor sale, care de multe ori s-au adeverit. Stabilită de o lungă perioadă de timp în Statele Unite ale Americii, Carmen a trecut de multe ori prin momente grele din cauza vremii capricioase de peste Ocean. Din păcate, ea are din nou probleme după ce un ciclon i-a distrus vila din Florida.

Carmen Harra are casa distrusă de un ciclon

Carmen Harra se confruntă din nou cu probleme mari din cauza vicisitudinilor vremii din Statele Unite ale Americii. De această dată, casa ei a suferit distrugeri importante în urma ciclonului care a lovit costa Floridei. Însă, nu este pentru prima dată când vila celebrei clarvăzătoare este afectată de fenomenele meteo extreme. În urmă cu câțiva ani, uraganul Irma i-a avariat grav locuința.

Potrivit Adrianei Bahmuțeanu, acum Carmen Harra este nevoită să investească o sumă uriașă de bani pentru reparații. În cadrul emisiunii Online Story, prezentată de Cornelia Ionescu, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit cu ce probleme se confruntă prietena sa Carmen Harra.

Vila impozantă în care locuiește clarvăzătoarea a fost distrusă în mare parte de ciclon. Întreaga casă i-a fost inundată și inclusiv acoperișul a fost luat pe sus, iar mașina avariată. Acum, este nevoită să renoveze toată locuința, costurile fiind unele uriașe, de peste 100.000 de dolari. În aceste condiții, Carmen Harra nu va putea fi prezentă la petrecerea Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan.

„Carmen, prietena noastră dragă Carmen Harra, nu mai poate veni în România, pentru că i s-a inundat casa din cauza ciclonului, i-a intrat apă, i-a terminat pereții, i-a decopertat toată casa și este în renovări și în lucrări. O costă peste 100.000 de euro investiția în casă, deci i-a intrat apa la un metru în casă. Nu i-au anunțat, nu nimic, s-a trezit cu apa peste ea. I-a stricat mașina, i-a stricat casa”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Ce previziuni a mai făcut Carmen Harra

Cunoscuta clarvăzătoare a povestit recent că urmează probleme financiare foarte mari, care vor afecta mare parte din omenire. Din cele spuse de Carmen Harra, ne așteaptă un colaps financiar asemănător cu cel de acum aproape 100 de ani. Aceasta a precizat că inflația va fi uriașă, iar prețurile vor crește de la o zi la alta.

„Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Inflaţia ia proporţii uriaşe, preţurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câţiva ani. Luaţi-vă, dacă puteţi, o proprietate, un teren, chiar şi o maşină. Pentru că preţurile devin inaccesibile şi cresc la produsele de orice natură.

De fapt, ne aşteptăm la o criză similară cu cea din 1929! În următorii 2-3 ani, se înlocuiesc monedele, vom avea o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporţii uriașe. Şi să ne pregătim de aceasta inflaţie, care este poate dincolo de imaginaţia noastră la ora actuală”, a avertizat Carmen Harra într-un clip postat pe TikTok.

Comentarii
  • Ca intotdeauna, dansa a gresit interpretarea previziunilor; ele se refereau de fapt strict la dansa si la pagubele ce le va suferi 😀

  • Eu cred ca Carmen Caca o prevazut ciclonul care i a facut paguba la casa dar nu a vrut sa spuna la nimeni de zmechera ce este

  • Dumnezeu are de grijă de toți ”cititorii în stele”!! A trăit toată viața ca un parazit, pe seama naivilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *