Prima pagină » Actualitate » Carmen Harra a spus totul despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol: „El este un independent!“

Carmen Harra a spus totul despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol: „El este un independent!“

12 iul. 2024, 08:10,
B, , h, , în Actualitate

Carmen Harra a spus totul despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol. Artistul și prezentatoarea TV formează unul din cele mai neașteptate cupluri din showbiz. Chiar dacă se cunoșteau și simpatizau de mai mult timp, prezentatoarea TV și celebrul cântăreț au recunoscut că nu s-au gândit niciodată că vor avea o relație. Gina Pistol spune că Smiley a fost singurul bărbat alături de care s-a simțit acceptată cu adevărat.

Carmen Harra a spus totul despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a vorbit despre relația dintre Smiley și Gina Pistol. Aceasta este de părere că cei doi par a fi făcuți unul pentru celălalt, relația lor fiind una karmică.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună“, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a menționat că Smiley este un independent, care foarte greu poate fi dus de o femeie la altar, dar Gina a reușit acest lucru fiind o extrovertită, o fermecătoare.

„Sunt perfecți unul pentru altul. Va fi o căsătorie datorită ei. Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a adăugat Carmen Harra.

Smiley și Gina Pistol sunt cuplul perfect

Carmen Harra a menționat că Smiley și Gina se completează perfect, iar în ciuda faptului că lui îi este greu să stea doar cu o femeie, focoasa blondină a reușit să îl facă să spună „Da” , lucru care s-a și întâmplat.

„Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a mai spus Carmen Harra.

Altfel, Gina Pistol a trecut printr-o transformare semnificativă în ceea ce privește gusturile culinare, în special, datorită anilor petrecuți ca gazdă a celebrului show de gătit. Gina Pistol a dezvăluit cum a reușit să îl impresioneze pe Smiley cu un preparat care a devenit mâncarea lui preferată. Astfel, puiul indian a devenit preferatul lui Smiley încă din începuturile relațiiei lor, când se întâlneau în secret.

De-a lungul anilor, Gina a avut ocazia să creeze și rețete speciale pentru copii, dedicându-și timpul în bucătărie pentru a o răsfăța pe fiica ei, Josephine. Într-un interviu recent, Gina a povestit despre preferințele culinare ale fiicei sale și despre rețetele pe care le prepară cu drag.

Carmen Harra a spus totul despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol, considerând că cei doi au relație karmică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *