Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Hara face previziuni spectaculoase pentru anul 2023. Când se termină războiul din Ucraina

Carmen Hara face previziuni spectaculoase pentru anul 2023. Când se termină războiul din Ucraina

06 ian. 2023, 22:59, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Carmen Hara face previziuni spectaculoase pentru anul 2023. Hara spune că simbolul anului e cifra șapte, lucru care îl plasează sub o protecție divină. În 2023 întreaga planeta o va lua pe o direcție nouă.

„2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7, care este numărul lui Dumnezeu. Energetic, este un an care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă un an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că intrăm în spațiu.

Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acest an. O să pornim într-o altă direcție. Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în 2023. Dar per total e un an în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a spus Carmen Harra, potrivit Ciao.

Carmen Harra, despre divorțurile din Noul An

În exclusivitate pentru Antena Stars, Carmen Harra a vorbit despre ce ne așteaptă în Noul An. Clarvăzătoarea sustiune că și anul 2023 va aduce divorțuri în showbiz-ul românesc, dar și în cel internațional.

„Divorțuri sunt întodeauna, din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț. Se schimbă partenerii mult mai ușor acum. Ar trebui să rămânem așa cum am trăit odată să avem un singur partener și atunci am evita divorțurile”, a declarat Carmen Harra, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Carmen Harra susține că anul ce urmează va fi unul mult mai pașnic, acesta aducandu-ne foarte multe surprize.

„Da, din nefericire urmează ani de încercare, totul constă în atitudine, în cum răspunzi vieții și cum te înmagazinezi ca să poți trece peste toate încercările pe care fiecare an ni-l aduce. Hai să ne imaginăm un an superb, anul lui Dumnezeu, este un an mult mai bun, un am inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize.”, a mai precizat Carmen Harra, tot pentru Antena Stars.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *