Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Grebenișan vârstă – informația pe care o caută fanii blondinei. Ea și Alina Ceușan au făcut o figură frumoasă la Asia Express

Carmen Grebenișan vârstă – informația pe care o caută fanii blondinei. Ea și Alina Ceușan au făcut o figură frumoasă la Asia Express

23 feb. 2021, 15:32,
în Radio

Pe Carmen Grebenișan o cunoaște foarte multă lume, și cu toate acestea nu prea se știe ce vârstă are blondina de succes pe rețelele sociale. Aceasta a pornit cu un blog personal în urmă cu șapte ani, iar acum a ajuns să aibă peste 284 de mii de urmăritori pe Instagram. Anul trecut, Carmen și buna ei prietenă Alina Ceușan au făcut o figură frumoasă la Asia Express.

Carmen Grebenișan este pasionată de modă, călătorii și fotografii. Iar în acest sens, postările ei de pe Instagram sunt dovada vie pentru acest lucru. Cu toate acestea, ea pare să aibă tot ce și-ar putea dori o femeie. Și totuși, viața ei nu este tocmai perfectă, deoarece s-a confruntat ani de zile cu o problemă de sănătate serioasă. Pentru o perioadă îndelungată, Carmen Grebenișan s-a a avut anumite simptome îngrijorătoare, și anume atacurile de panică.

Carmen Grebenișan vârstă

În momentul de față, Carmen Grebenișan are 27 de ani și de câțiva ani buni este prietenă la cataramă cu Alina Ceușan, care este cu doar un an mai în vârstă ca ea. Simpatica blondină a început un blog personal în 2014, unde postează tot felul de povești despre viața ei și trucuri de frumusețe.

În momentul de față, Carmen Grebenișan a devenit o autoritate în mediul online și are sute de mii de fani pe rețelele sociale. Ca fapt divers, doar pe Instagram ea este urmărită de peste 284 de mii de persoane.

Carmen Grebenișan – data nașterii

O altă informație mai puțin cunoscută de fani este cea cu privire la data nașterii frumoasei influencerițe. Astfel, trebuie să știți despre Carmen Grebenișan că este născută pe 20 iulie 1993. Așadar, blondina este născută în zodia Rac.

Una dintre cele mai cool influencere din România, la vârsta ei, Carmen Grebenișan a reușit să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri. Timp de câțiva ani ea a locuit în Cluj alături de prietena ei cea mai bună, Alina Ceușan. Însă începând de anul trecut Carmen Grebenișan s-a mutat în București, la noul ei iubit.

Carmen Grebenișan, la Asia Express

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, pe care le leagă o frumoasă prietenie, au în comun deschiderea către noi provocări. Iar acest lucru s-a văzut din plin în sezonul trecut, la Asia Express, unde cele două au făcut o figură frumoasă.

Carmen și Alina au fost rapid îndrăgite de telespectatori și au parcurs o mare parte din traseul emisiunii. Pe tot parcursul competiției, cele două bloggerițe arătau mereu impecabile, ca scoase ca din cutie. Și aceasta deoarece ele știu cel mai bine că imaginea contează enorm. Așadar, Carmen Grebenișan, la această frumoasă vârstă, are cam tot ce-și poate dori o femeie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *