Prima pagină » Cancan » Carmen Grebenișan trebuie să părăsească locuința după divorț. Imagini din casa fabuloasă în care locuia cu soțul

Carmen Grebenișan trebuie să părăsească locuința după divorț. Imagini din casa fabuloasă în care locuia cu soțul

25 mart. 2024, 14:12,
în Cancan

Carmen Grebenișan trebuie să părăsească locuința conjugală după divorț, potrivit anunțului făcut acum de vedetă. Cei doi au cumpărat superbul apartament în 2020, iar un an mai târziu se căsătoreau civil. Așadar, mariajul dintre Carmen Grebenișan și Alex Militaru nu a rezistat decât trei ani.

Carmen Grebenișan, creator de conținut, și Alex Militaru, farmacist, s-au căsătorit civil în data de 28 august 2021. Evenimentul a avut loc la Primăria sectorului 2 din Capitală, iar martori, dar și nași au fost Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul Tișa. Iată că la nici trei ani de la cununie, Carmen și Alex au decis să pună punct relației de iubire, dar să o mențină pe cea de prietenie.

Carmen Grebenișan trebuie să părăsească locuința după divorț

Carmen Grebenișan a anunțat în weekend divorțul de Alex Militaru, dar și faptul că ea este cea care va pleca din locuința conjugală pe care cei doi și-au cumpărat-o în anul 2020. Este vorba despre un penthouse în București, amenajat impecabil de designeri, și care ar fi costat 250.000 de euro.

Totuși, pare ciudat că ea este cea care își face bagajele și se mută din locuința extravagantă pe care și-au cumpărtat-o, în București. În 2020, fosta concurentă de la Asia Express a făcut o investiție importantă, 250.000 de euro, într-o locuință de tip penthouse, în Capitală. Și-a amenajat-o ca în reviste, cu ajutorul specialiștilor, iar imaginile sunt absolut superbe.

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord, printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună”, a anunțat Carmen sâmbătă, 23 martie.

Culmea, Carmen a făcut mari sacrificii financiare pentru a cumpăra, împreună cu partenerul ei, respectiva locuință, din care a plecat.

„Am investit destul de mult, dar am făcut un calcul total. Am avut un cont în care puneam banii. De fiecare dată când îmi intrau mie banii, eu îi puneam acolo. Pe toți, absolut toți, vă zic sincer, stăteam pe lună cu minimul necesar, voiam să investesc absolut tot. E o investiție comună. Nu e o casă pe care să o vindem vreodată”, spunea Carmen Grebenișan în urmă cu ceva timp.

Cum arată fostul apartament al lui Carmen Grebenișan

Fotograful Vlad Crețeanu a dat detalii, pe site-ul său, despe cum e amenajat apartamentul lui Carmen Grebenișan. El este cel care a realizat fotografiile profesonale cu locuința de vis pe care Carmen o părăsește acum.

„Am fotografiat apartamentul lui Carmen Grebenișan și al lui Alex Militaru chiar înainte de Crăciun, așa că livingul era decorat de sărbătoare, ceea ce făcea amenajarea și mai specială. Pentru că influencerița folosește spațiul și pentru campaniile pe care le desfășoară, obiectivul amenajării a fost acela de a obține un spațiu «instagramabil».

Spațiul e un duplex, cu zona de zi, dormitorul și dressingul la parter, și o terasă generoasă cu bucătărie la etaj. Interiorul e amenajat în stil industrial, obținut prin cromatica închisă, masculină, pereții cu aspect de beton nefinisat și elementele metalice.

Holul este un spațiu futurist, efect obținut prin benzile încastrate de LED, montate strategic, și ușile filomuro (cu toc ascuns), vopsite în același finisaj de beton cu pereții. Cele două băi folosesc finisaje naturale și invită jungla în interior.

Baia cu duș walk-in și lavoare din piatră are o oglindă generoasă, cu formă atipică, înconjurată de plante și mușchi verde, iar baia cu cadă se distinge prin piesa freestanding neagră, pusă în valoare de ceramica în nuanțe deschise, naturale. Peretele cu lavoarul freestanding negru e finisat cu pietre, ceea ce completează designul deosebit al spațiului. În dormitor, patul oranj reia textura canapelei din living, iar oglinda montată pe tăblia patului demontează simetria, devenită banală”, explică Vlad Crețeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *