Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Grebenișan, surprinsă în ipostaze tandre cu Andrei Krișan. Soțul „faimoasei” și iubita „războinicului” nu vor fi încântați deloc

Carmen Grebenișan, surprinsă în ipostaze tandre cu Andrei Krișan. Soțul „faimoasei” și iubita „războinicului” nu vor fi încântați deloc

08 mai 2023, 10:27,
BZI.ro, în Radio

Carmen Grebenișan a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Andrei Krișan în prima ediție a Survivor din această săptămână. Fostul „războinic” a câștigat jocul de recompensă și a ales să se bucure de premiu alături de cele două „faimoase” rămase în competiție. Rămâne de văzut cum vor digera această situație cei de acasă, respectiv soțul lui Carmen Grebenișan și iubita lui Andrei Krișan.

Ediție incendiară a emisiunii Survivor România 2023, în prima ediție din această săptămână! Andrei Krișan a câștigat proba de recompensă și a avut de făcut o alegere importantă. Este vorba de o escapadă într-o stațiune de pe malul Atlanticului, pentru trei persoane. După cum era de așteptat, Războinicul a avut de ales doi concurenți cu care să împartă premiul. Nu a stat mult pe gânduri și le-a nominalizat pe cele două colege, cu care se înțelege de minune: Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă.

Carmen Grebenișan, surprinsă în ipostaze tandre cu Andrei Krișan

Andrei Krișan s-a apropiat mult de cele două faimoase în ultima perioadă și tocmai din acest motiv și-a dorit să le aibă în compania lui, la premiul câștigat în urma probei de recompensă. Au luat cina împreună, au dormit în aceeași camera de hotel, apoi s-au bucurat de alte momente de pomină. S-a văzut cu ochiul liber că Andrei, fosta gimnastă și influencerița s-au apropiat foarte mult, în ultimul timp.

Cert este că „războinicul” are o relație specială cu „faimoasa” Carmen Grebenișan, căci nu s-au dezlipit nicio secundă. Telespectatorii au putut observa că cei doi concurenți de la Survivor s-au apropiat destul de mult, fiind văzuți numai în imagini drăgăstoase. Numai că ambii sunt implicaâți în relații, acasă.

Carmen Grebenișan este căsătorită cu Alex Militaru, însă înainte de Survivor, vedeta prefera să-și țină viața privată cât mai ferită de ochii lumii. Abia în timpul emisiunii de la Pro TV, influencerița și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit deschis despre povestea ei de iubire pe care o trăiește de o bună vreme, alături de bărbatul vieții ei. S-a bucurat de fiecare dată când a câștigat vreun joc de comunicare, pentru că lua legătura cu partenerul ei. Nici Andrei Krișan nu este un bărbat singur. Pe „războinic” îl așteaptă acasă o iubită cu sufletul la gură. În ciuda acestor lucruri, se pare că blondina și sportivul se înțeleg de minune și sunt foarte apropiați, fapt care i-a pus pe mulți pe gânduri.

Schimbări la Survivor, înainte de marea finală

Mai este foarte puțin până la marea finală Survivor România 2023. Au mai rămas doar 7 concurenți în competiție, iar lupta este tot mai aprigă. Acum, Daniel Pavel a anunțat schimbări majore în ceea ce privește viitoarele provocări din concurs.

Noi reguli, noi alianțe, tensiune și adrenalină. Acestea sunt „ingredientele” din viitoarele jocuri, dar și pentru câștigarea marelui premiu de la Survivor. Daniel Pavel a schimbat regulile jocului Survivor România. În cadrul consiliului de eliminare, în ediția trecută, concurenții au fost informați cu privire la noile schimbări din competiție. Se anunță o săptămână „de foc”, se va relua sistemul cu vieți și va exista un singur purtător de colan, aceasta fiind una dintre cele mai mari provocări ale competiției.

„Săptămâna viitoare, cea mai mare provocare pentru ei este să reia din nou sistemul cu vieți. De asemenea, când știu că se apropie la linia de finish, trebuie să facă noi alianțe. La fel, va exista un singur purtător de colan. Se adaugă tensiune, adrenalină, la tot ce trăiesc concurenții în fiecare zi”, a spus prezentatorul Survivor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *