Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Grebenișan, fără verighetă după Survivor. Andrei Krișan i-a trimis inimioare când a văzut-o

Carmen Grebenișan, fără verighetă după Survivor. Andrei Krișan i-a trimis inimioare când a văzut-o

30 mai 2023, 13:03,
în Radio

Fosta „faimoasă” Carmen Grebenișan pare să fi renunțat la verighetă după ce a revenit acasă de la Survivor România 2023. În prezent, blondina este din nou alături de soțul ei, Alex Militaru, de lângă care a lipsit cinci luni. Numai că, la o postare recentă, Carmen Grebenișan a avut parte de multe inimioare din partea lui… Andrei Krișan.

După ce Survivor România a ajuns la final, concurenții s-au întors în țară, la oamenii dragi din viețile lor, dar și la obiceiurile pe care le aveau până în momentul în care au plecat în Dominicană. Printre „faimoșii” care au reușit să marcheze o performanță la Survivor s-a numărat și Carmen Grebenișan. După ce au stat cinci luni de zile despărțiți, fosta concurentă își petrece timpul cu soțul ei, Alex Militaru, potrivit Cancan.ro. Însă un detaliu dintr-o imagine postată de blondină a atras atenția tuturor.

Carmen Grebenișan, fără verighetă după Survivor

De-a lungul edițiilor, Carmen Grebenișan a reușit să facă față obstacolelor și să își demonstreze forța pe teren, la jocuri. Însă în marea finală, a fost eliminată în primul tur de voturi, iar Dan Ursa a mers în ultima fază, unde a fost preferat, din nou, de public, în detrimentul lui Andrei Krișan.

Odată cu încheierea emisiunii de supraviețuire, concurenții au revenit acasă, la familiile lor. A fost și cazul influencerei Carmen Grebenișan, care a fost așteptată cu brațele deschise, în special soțul ei, Alex Militaru. Și totuși, la ultimele fotografii publicate de blondină pe rețele de socializare atrage atenția un detaliu, destul de important potrivit unor internauți. Și anume, faptul că influencera nu mai poartă verigheta.

În imaginile postate pe social media, creatoarea de conținut apare în prezența soțului ei, Alex, luând masa în oraș. Carmen Grebenișan s-a întors la vechile obiceiuri culinare, după ce luni la rând a fost nevoită să se hrănească doar cu anumite alimente, în Republica Dominicană. Însă, la o privire mai atentă, se poate observa că îi lipsește inelul de pe deget.

Mai mult, atrage atenția și faptul că respectiva imagine a primit reacții și din partea a doi foști concurenți de la Survivor, Alin Chirilă și Andrei Krișan. Numai că, cel din urmă i-a trimis câteva inimioare, iar Carmen i-a replicat la scurt timp: „Vă așteptăm pe la noi!”. Semn că se înțeleg foarte bine după terminarea show-ului de la Pro TV și au închegat o relație de amiciție. Și totuși, au fost unele voci care au susținut, încă din timpul show-ului, că între ei doi ar fi fost mai mult decât o prietenie.

Ce mesaj i-a trimis Alex Militaru, înainte de finala Survivor

Nu cu mult timp înainte ca sezonul Survivor România să ajungă la final, Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, a ținut să transmită un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Printre altele, tânărul l-a lăudat pe Andrei Krișan pentru că a avut grijă de fete, în timpul competiției.

„Vreau să le mulțumesc pentru că au acceptat-o în emisiune și au ajutat-o să își împlinească acest vis. Îi mulțumesc lui @daniel.pavel.8 pentru că se poartă atât de uman cu toți concurenții și asta a fost de mare ajutor pentru ei. El încă nu știe, dar îi mulțumesc din nou și lui @andrei.krisan pentru cum a avut grijă de fete. Nu aș vrea să omit pe nimeni dintre Faimoși, Carmen s-a înțeles cu toată lumea și cu siguranță le va mulțumi și personal. Și nu în ultimul rând, vă mulțumesc vouă pentru că ne-ați fost alături în aventura asta. Am citit toate comentariile de aici și de pe pagina Survivor România. Vă mulțumesc tuturor”, este o parte din mesajul transmis de Alex Militaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *