Prima pagină » Cancan » Carmen Grebenișan e de nerecunoscut la Survivor România 2023. De ce s-a umflat la față

Carmen Grebenișan e de nerecunoscut la Survivor România 2023. De ce s-a umflat la față

24 mart. 2023, 11:46, 1 ,
în Cancan

După 3 luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, Carmen Grebenișan este de nerecunoscut. Concurenta s-a umflat foarte tare la față.

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut și a acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2023. De 3 luni este în jungla din Republica Dominicană, departe de tot confortul cu care era obișnuită. Concurenta din echipa Faimoșilor se descurcă bine pe traseu și vrea să rămână cât mai mult timp în competiție.

Carmen Grebenișan s-a umflat la față la Survivor România 2023

Schimbarea blondinei a șocat pe toată lumea. Carmen Grebenișan s-a umflat foarte mult la față și a ajuns de nerecunoscut de către cei de acasă. De-a lungul timpului, mai multe concurente s-au confruntat cu astfel de probleme în emisiunea de la PRO TV.

De obicei, concurentele de la Survivor România fac alergii la soare, pentru că nu sunt lăsate să folosească creme cu factor de protecție.

Potrivit specialiștilor, concurentele suferă de edemul facial și pot avea inclusiv de retenția de apă, malnutriție și nu numai, motiv pentru care fețele lor se umflă în timpul competiției.

„Laptele de cocos, cu toate că are un indice glicemic mic, fiind mai lent absorbit în organism, are totuşi 70%- 80% sucroză, adică tot zahăr.

Acesta suprasolicită pancreasul, creşte nivelul insulinei şi rezistenţa la insulină. Astfel, apar afecţiuni asociate ficatului gras şi sindromului metabolic’, a explicat dr. Oana Dumitrache, medic specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice , pentru Click!

„Pe de altă parte, poţi face o reacţie alergică sau intoleranţă la nuca de cocos, cu peristaltism slab al tractului digestiv, tulburări digestive, greaţă şi, uneori, dureri de cap’, a explicat medicul.

Ce poreclă a primit Carmen Grebenișan, cum i se zice pe la spate

Se cunoaște, deja, faptul că, în cadrul emisiunii „Survivor România” apar disensiuni între concurenții din cele două tabere. De data aceasta, „rivalitatea” a apărut între Carmen Grebenișan și Alina Radi, artista care a intrat recent în tabăra Războinicilor.

Imediat după o probă, în care s-au duelat, Carmen Grebenișan a acuzat-o pe Alina Radi că a tot lovit-o.

În urma probei respective, Alina Radi a poreclit-o pe concurentă „Păpușa Barbie”, după ce a fost iritată că „faimoasa” a tot lovit-o pe teren. Imediat ce a ieșit din probă, Alina Radi a ironizat-o pe Carmen Grebenișan.

„Băi, nici nu mai știam cum s-o ating, frate, de zici că-i făcută din sticlă. E păpușa Barbie, dar aici nu se mai ține cont că ești păpușă”, a spus Alina Radi, iritată fiind de Carmen Grebenișan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *